Thuis sporten: 5x work-out at home

Mijn favoriete manier om te sporten in de winter (en in de zomer kan je het gewoon lekker buiten doen!)…

Om thuis te sporten heb je niet zoveel nodig. Het belangrijkste is je zelfmotivatie en een fitnessmatje. Als je wat gewichtjes koopt dan kom je al een heel eind ver. Er bestaan heel wat mogelijkheden om thuis, in de woonkamer, te sporten. Je kan ervoor betalen, maar er zijn ook genoeg gratis mogelijkheden.

Blogilates

blogilates

Cassey brengt altijd leven in de brouwerij met haar gigantisch enthousiasme. Haar YouTube kanaal is helemaal gratis te volgen. Op de website vind je een beginnerskalender en elke maand een nieuwe kalender met leuke (en ook crazy) workouts met een al even leuke naam. Be prepared, want je zal echt trainen ‘like a beast’!

www.blogilates.com

Fitnessblender

fitness blender

Op deze website vind je heel wat gratis workouts, maar je kan je ook ook extra programma’s aankopen. Zo hebben ze bijvoorbeeld een programma voor ‘busy people’. Je vindt er oefeningen om aparte delen te trainen, maar ook full body workouts. Fijn om af te wisselen!

www.fitnessblender.com

Willeke Zorg Workout Club

willekezorg

Ik kwam in contact met Willeke Zorg door een wedstrijd van Women’s Health Magazine. Ik kreeg een abonnement van 3 maand en ging hiermee aan de slag. De work-outs zijn gebaseerd op HIIT (High Intensity Interval Training) en duren slechts 12 minuten! Met HIIT train je je spieren, verhoog je je verbranding (ook na je training) en je verhoogt je uithoudingsvermogen. Je hebt ook geen ingewikkeld materiaal nodig. Ideaal voor de drukbezette sporter en het kost je maar 7,95 euro per maand.

www.willekezorgworkoutclub.nl

Kayla Itsines

kayla itsines

De Australische personal trainer Kayla Itsines was letterlijk everywhere op Instagram de laatste maanden. Ze trekt volgers aan door middel van de indrukwekkende transformaties die ze deelt. De Bikini Body Guide van Kayla Itsines kost je wel wat meer centen, maar de work-outs zijn effectief en duren ook maar 28 minuten. Geloof me, nog nooit heb je zoveel gezweet in een half uur tijd.

www.kaylaitsines.com.au

Ballet BeautifulBallet-Beautiful-3

Met de Victoria Secret show in aantocht, kom ik elke dag wel ergens een artikel tegen over de workouts van de modellen. De meeste doen aan boksen en Ballet Beautiful, workouts van Mary Helen Bowers, een professionele ballerina. Zij stoomde trouwens Natalie Portman klaar voor haar rol in Black Swan. Ballet zorgt voor meer lenigheid, een mooie houding en strakke spieren. Je kunt heel wat filmpjes op YouTube vinden, maar voor het echte werk moet je betalen.

www.balletbeautiful.com

En nu hophop! Let’s train and get some abs 🙂

Misschien vind je dit ook interessant?

Sharing is caring!

Een gedachte over “Thuis sporten: 5x work-out at home

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *