In the news: van huidoverschot tot koffie met boter

Ik begin op dreef te geraken! Weer een nieuw rubriekje voor de blog. Regelmatig kom ik online artikels tegen die te maken hebben met gezondheid, voeding en sport. Ik lijst enkele van de opmerkelijkste artikels voor je op! Go check it out…

Obese to beast
Op het eerste zicht ziet deze jongen er héél normaal én gespierd uit… Maar als je verder kijkt en ook de titel leest, merk je dat dit filmpje gaat over zijn grootste onzekerheid, namelijk huidoverschot na extreem afvallen. Ik werd er heel stil van…

Belg, let op uw gewicht
Oeioei, het gaat niet goed met het gewicht van de Belgen! 50% van de volwassen zou overgewicht hebben. Nochtans heb ik het gevoel dat gezondheid en sporten steeds meer in de media komen en steeds meer mensen zich hierin gaan verdiepen?

Langer leven met mediteraan dieet
Deze kwam ik toch al enkele keren tegen… We zouden langer (en dus gezonder) leven als we ons houden aan weinig vlees en veel fruit, noten, groenten, vis en onverzadigd vet. Klinkt logisch!

De juiste voedingsstrategie voor de feesten
Ahaaa, deze willen we allemaal lezen! Sinterklaas is gepasseerd, de chocolade is verorberd, maar nu komen de feestdagen eraan. Dagen waarin je echt eens moét genieten, het is niet fijn om constant bezig te zijn met wat je wel en niet mag eten. Je kan wel de dagen ervoor, ertussen en erna je voeding wat aanpassen. Wees zuinig met verzadigde vetten en ga sporten!

Boter in de koffie
Wie erbij wil horen drinkt vanaf nu geen koffie met melk, maar koffie met boter! Het lijkt me een wat vreemde combinatie, maar je zou er meer energie van krijgen. Deze tip zou ik toch maar met een korreltje zout nemen.

Zo dat was het, iets bijgeleerd?

 

 

 

Misschien vind je dit ook interessant?

Sharing is caring!

2 gedachten over “In the news: van huidoverschot tot koffie met boter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *