Groentecarpaccio met courgette, aubergine en tomaat

Healthy food to the rescue! Met de feestdagen in aantocht willen de meeste mensen het nu alvast nog even gezond houden. Dit gerechtje kan je ook als voorgerecht serveren, dan heb je alvast iets gezonds op het menu.

groentencarpaccio closeup_Fotor_klein
Wat heb je nodig?

– 10 sneetjes aubergine
– 10 sneetjes courgette
– een halve bol mozarella
– een halve tomaat
– olijfolie
– rozemarijn, basilicum, lookpoeder, peper en zout

Aan het werk

Snijd ongeveer 10 fijne sneetjes aubergine en courgette af en kruid ze met rozemarijn, lookpoeder, peper en zout. Snijd ook de mozarella en de tomaat in fijne sneetjes. Grill de courgette en aubergine aan beide kanten of bak ze kort in een antikleefpan. Schik eerst de aubergine op een bord, beleg daarna met mozarella, tomaat en tenslotte de courgette. Je weet wel… Kruid nog wat bij met rozemarijn en basilicum en giet er een beetje olijfolie over.

groentencarpaccio_Fotor_klein

Smakelijk!

Misschien vind je dit ook interessant?

Sharing is caring!

4 gedachten over “Groentecarpaccio met courgette, aubergine en tomaat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *