14 keer 2014

Oudejaarsdag, een mooie dag om terug te kijken op een suuuuperleuk jaar, toch?

2014 heeft voor mij heel veel veranderingen gebracht, stuk voor stuk erg leuke dingen eigenlijk… Hopelijk kan ik binnen enkele jaren terugkijken op 2014 als het begin van een nieuwe ik. Nieuwsgierig? Kom dan even mee op reis…

1. Een beetje voor de start van 2014 ging ik voor een nieuwe uitdaging. Bye bye logopedie, hello kantoorjob, en ik heb er nog steeds geen spijt van! Gedaan met al dat voorbereidend werk in het weekend. Dit was volgens mij echt de beste keuze die ik ooit maakte.

2. Stiekem ook net voor 2014 startte, begon ik al met mijn goede voornemen: gezond worden, bouwen aan een nieuwe ik. ‘Jij bent toch niet te dik?’ Nee hoor, maar als ik nu terugkijk ben ik wel heel erg blij dat ik ervoor gegaan ben en nu krijg ik toch veel complimentjes. Maar ik ben en blijf een snoepkont, ik zou hier graag nog wat aan werken in 2015. Snoepen mag, maar met mate, ik wil ‘neen’ leren zeggen tegen mezelf. Een wasbordje wil ik helemaaaaal niet, ik vind het vooral belangrijk dat ik energiek ben, me goed voel en dat ook uitstraal!

3. Het jaar 2014 ging daarna verder met onze jaarlijkse skivakantie, gewoon met z’n tweetjes. Helemaal anders dan normaal met vrienden, vooral als je vriend een lumbago heeft en elke avond na het avondeten in bed kruipt! Maar we hebben er toch het allerbeste van gemaakt.

op de lift

4. In maart werd ik trotse tante van de mooie Marit, het eerste kleinkind voor mijn ouders.

5. Het meest onverwachte en àllerleukste van het hele jaar gebeurde in mei… Het huwelijksaanzoek! Als ik eraan terugdenk, krijg ik alweer een smile tot achter mijn oren.

overview 2014foto: Elyne Provost fotografie

 6. Dezelfde maand kregen we opnieuw een leuke aankondiging: mijn zus is zwanger! Nu ik nog, neen? 🙂

7. In de zomer gingen we de zon opzoeken, opnieuw met z’n twee (en onze lieve hond). Vooral pure ontspanning en echt genieten. We sliepen 10 dagen in een tent in Zuid-Frankrijk en leerden superleuke mensen kennen.

overview 2014 reis

8. In september liep ik mijn allereerste loopwedstrijd (op de Lipton Ice Tea kids run na dan), 8 kilometer en bijna 11 km/u, wat een topsnelheid! Kort daarna liep ik er nog een tweede van 6 km. Ik heb niet echt een doel om wedstrijden te lopen, maar vond het wel allebei leuke ervaringen.

overview 2014 lopen

9. Na de zomer beginnen de trouwplannen net dat ietsje serieuzer te worden. Trouwkleed? Check! En nee, ik ga geen foto tonen, hihi.

10. In november startte ik deze blog en ik merk dat hij mede door jou zelfs in een maand tijd al erg gegroeid is. Eerst en vooral doe ik dit voor mezelf. Ik vind het leuk om te schrijven en om mensen zoals jij te informeren. Mede door de leuke reacties krijg ik nieuwe ingevingen en ideeën. Als je tips of suggesties hebt, stuur gerust een mailtje of laat iets achter in de comments.

11. 22 december was onze dag van de liefde, alleen een klein beetje eenzaam met een liefje aan de andere kant van de wereld… Vijf jaar samen, joepie, laten we er nog veel jaartjes bijdoen!Ook al heb ik Aaron ongeveer maar de helft van het jaar gezien, hij zorgde er mee voor dat 2014 een topjaar was en dat 2015 nog véél beter zal zijn!

12. Kerstavond en Kerstmis ook weer even anders dan anders… Kerstavond zonder zus (die moet rusten) én Kerstmis zonder lief, maar daarom niet minder fijn en gezellig met familie en schoonfamilie. Ook de cadeautjes moeten nog wachten tot eind januari, nog héél lang wachten dus.

13. Je vroeg het je misschien al af bij puntje 6, maar ondertussen kreeg Marit er nog geen nichtje of neefje bij! We zijn in blijde verwachting deze week…

14. Dit jaar vier ik oudejaarsavond met mijn beste (en single voor één avond) vriendinnen Hannah en Giverny. Het lief zit nog àltijd ver weg, maar die twee zijn sowieso de perfecte vervangsters! Dit wordt een topavondje…

Kortom… echt een fantastisch jaar met zoveel nieuwe uitdagingen. Let’s make 2015 count!

Geniet deze avond van de lekkere hapjes, drankjes en het leuke gezelschap, en alvast een Gelukkig Nieuwjaar!

Liefs,

Heleen

Misschien vind je dit ook interessant?

Sharing is caring!

6 gedachten over “14 keer 2014

  1. Annelies schreef:

    Mooi overzicht Heleen! Je bent echt supergoed bezig met je blog, bijna dagelijks een post, tis een plezier om te komen kijken!
    Geniet van het eindejaar en een mooie start van 2015! Groetjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *