#DOcember meer dan completed!

Feest! Het nieuwe jaar is van start gegaan. Bij deze een heel gelukkig Nieuwjaar en hopelijk heb je geen last van een kater wanneer je dit leest 😉

644a82a1268fff66c0b0b0ecf0a494f6

De laatste dag van december was nog niet aangebroken en ik had mijn doel om 70 kilometer te lopen voor #DOcember van Girls Love 2 Run behaald. Sterker nog, ik ben er zelfs boven gegaan. Weet je helemaal niet waar ik het over heb? Lees dan eerst even dit.

Hoe ik het ervaren heb? Wel, heel goed! Ik heb zo vaak momenten dat ik zeg ‘en nu is het genoeg met snoepen en ga ik sporten’, maar van die zoetigheid afblijven, dat is écht moeilijk voor mij. Daarom is mijn goede voornemen om dit snoepen gewoon wat binnen de perken te houden (twee maal per week), verder gezond te blijven eten (niet te weinig, niet te veel en vooral vers) en ook het sporten goed in te plannen. Ik denk dat ik vanaf nu elke maand mijn doel op 70 kilometer hardlopen ga zetten en daarnaast thuis wat krachtoefeningen en HIIT workouts doen via Willekezorg.

Nu ik dit aan het typen ben, vraag ik me eigenlijk af of je dit wel interessant vindt? Vul je onderaan deze blog even de poll in, zo kan ik in 2015 mijn blog een niveautje hoger tillen en schrijven over wat jij écht graag wil weten.

DUS: #DOcember, daar waren we gebleven. Ik ben heel blij dat ik deze maand dit doel gehaald heb. Deed jij ook mee? Op mijn halfway post kreeg ik de reactie dat ik wel héél vaak liep. Wel laat me dat even toelichten… Ik loop inderdaad soms meerdere dagen na elkaar, maar zorg ervoor dat ik nooit lange én snelle runs doe na elkaar. De snelheid is overigens ook niet mijn doel, dus ik loop helemaal niet snel! Daarnaast luister ik gewoon ook naar mijn lichaam. Af en toe heb ik last van mijn scheenbeen (helemaal niet goed! Wat en waarom lees je hier) en als dat het geval is, loop ik even niet en pik ik mijn rek- en spieroefeningen hiervoor terug op. Ik voel wel wat ik wel en niet aankan!

Nu het overzicht! Hieronder zie je hoe mijn loopschema eruit zag. Het kan best dus wel wat meer gespreid, maar het komt nu eenmaal niet altijd goed uit… Je moet nog altijd lopen omdat je er zin in hebt en niet omdat het een verplichting is!

december docember

Er staat trouwens twee keer ‘other sport’, maar daar ging er wat mis met de gps enzo en ik vergat één keer mijn horloge af te zetten dus de tijd bleef lopen toen ik al in de zetel plofte, woepsie. Ik ging wel degelijk 100 (ja 100!) km hardlopen, ik ben echt supertrots op mezelf. Vooral gisteren, op 31 december, liep ik gewoon mijn persoonlijk record in afstand!

docember maandoverzicht

Doe jij aan hardlopen? Heb je een bepaald doel?

 

Misschien vind je dit ook interessant?

Sharing is caring!

3 gedachten over “#DOcember meer dan completed!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *