Review: Hello Fresh part #1

Vorige week liet ik je via Facebook en Twitter al weten dat ik mijn eerste Hello Fresh box besteld had. Gisteren was het eindelijk zover! ’s Avonds na het werk ging ik langs bij de buren om deze lekkere box met lekkers (we waren nét niet thuis op het moment van levering).


het concept

Wat is het concept? Hello Fresh is een bedrijf dat alle ingrediënten voor een lekkere en gezonde maaltijd aan huis bezorgt. Je krijgt alle verse ingrediënten voor het gevraagde aantal maaltijden en aantal personen gratis thuis geleverd en gaat zelf aan de slag met de bijgeleverde receptenkaarten. Wat zijn de voordelen?

1. Je maakt kennis met producten volgens het seizoen. In de winter vind je dus geregeld pastinaak, koolraap en boerenkool in je box. In de zomer kiezen ze dan bijvoorbeeld voor asperges en postelein.
2. Je leert ook nieuwe producten kennen en dankzij de recepten leer je hoe je ze kan klaarmaken.
3. Geen keuzestress meer, Hello Fresh kiest voor je, het menu kan je altijd online bekijken.

Trouwens… er is ook een Veggiebox voor vegetariërs! Alle recepten vind je ook online, dus je kan er alvast eens tussen neuzen als inspiratie je even ontbreekt.

de hello fresh box

Nu, wat zat er deze week in mijn box? Een filmpje van de volledige inhoud vind je hier, deskundig in elkaar gestoken door Vitanouk!

Wat staat er op het menu deze week? Thaise viskoekjes met noedels, paksoi en paprika – Worst met rosevalaardappelen en bloemkool met kaassaus – Romige aardappel-courgettesoep met pompoenpitten en olijfbrood – Bulgur met za’atar, kipfilet en Turkse peper – Zoete rijstschotel met broccoli, amandelen en spiegelei. Ik moet eerlijk toegeven, dit is volgens mij een stuk minder gezond dan wat wij normaal op het menu zetten, maar ik zie het als een leuke afwisseling.

Benieuwd hoe het me bevallen is? Gisterenavond stond de Bulgur op het menu en ik vond het alvast een aanrader en ga dit zeker nog klaarmaken.

Als je nog geen klant bent bij Hello Fresh kan je nu 20 euro korting krijgen door middel van deze code: ZPVR4F. Pas op, deze code is niet geldig voor een proefbox of een fruitbox en je moet wel minimum twee boxen bestellen. Maar hey, dat wil zeggen dat je 43 euro betaalt voor 5 maaltijden voor 2 personen, dus dat valt best mee?

Misschien vind je dit ook interessant?

Sharing is caring!

5 gedachten over “Review: Hello Fresh part #1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *