25 foodvragen aan mezelf

Deze zag ik op een andere blog langskomen, 25 foodvragen om zelf te beantwoorden. Ik ben benieuwd, want ik kan namelijk niet zo goed kiezen, let’s do this!

1. Wat is je favoriete ontbijt?

Voedzaam, lekker en simpel: havermoutpap, een banaantje en cacao nibs. Deze morgen deed ik er een schepje vanille whey bij, yummy!


2. Hoe drink je je koffie?
Ik drink meestal thee, maar als ik koffie drink dan is dat meestal in een tearoom of koffiebar, met melkschuim en een suikerklontje!

3. Wat zit er op je lievelingsbroodje?
Hmm, lang geleden dat ik nog een belegd broodje gegeten heb! Gewoon kaas en groentjes vind ik meer dan goed.

4. Soep of salade?
Hmm… Ik hou echt héél erg van soep, maar met salades kan je ook zoveel kanten op, hier kan ik écht niet kiezen hoor.

5. Wat is je favoriete kookboek?
Ik heb niet één favoriet, ik doe graag overal ideeën op en maak er dan iets leuks van. Ik kocht laatst het boek (h)eerlijk van Gwyneth Paltrow en Good Food van Laurianne Ruhé, ik had nog geen tijd om ze te bekijken, maar de boeken zijn zoooo dik dat er sooowieso veel leuks uit zal komen.
O ja, ééntje moet ik sowieso aanraden: de boeken van Pascale Naessens, die zijn echt top!

6. Nooit meer zoet of nooit meer hartig?
Haha, nee! Deze is echt onmogelijk. Ik denk dat ik toch voor nooit meer hartig zal moeten gaan dan, maar een leven met enkel chocola en snoep lijkt me ook niet echt aantrekkelijk.

7. Welke keuken (land) is je favoriet?
Hmm… Mijn favoriet restaurant is Mexicaans, maar ik eet er meestal niets typisch Mexicaans haha. Ik ga voor Italiaans of Thais dan!

8. Wat is je favoriete foodfilm?
Uhm, foodfilm? Ik heb nog nooit een foodfilm gezien denk ik? 🙂 Geef mij maar dansfilms!

9. Wat is je meest ultieme guilty pleasure?
Een lepeltje Nutella!

10. Wie is je grootste inspiratiebron?
Ik ben groooote fan van mijn vriendinnen!

11. Thuis koken of uit eten gaan?
Een etentje uit huis slaan wij noooooit af!

12. High end of low profile?
Low profile is het al elke dag? Ik ging al één keer in een high end sterrenrestaurant eten en geef mij maar meer van dat! En ook wat centjes graag…

13. Wat is je lievelingsrestaurant?
Tex Mex, Oostende, no doubt!

14. Boodschappen doe ik bij?
Colruyt, maar ik wou dat de Albert Heijn wat beter gelegen was 🙂

15. Het lekkerste dat ik ooit gegeten heb is…
Dan denk ik wel het tapasmenu bij Cuines 33 in Knokke… (het sterrenrestaurant waar ik het over had)

16. Wat is je favoriete cocktail?
Gin tonic, sowieso

803

17. Koffie met George (Clooney) of Heston (Blumenthal)?
*google* GEORGE definitely!

18. Wat mag niet ontbreken in jouw keuken?
Olijfolie

19. Mijn favoriete snack is…
een stukje chocolade

20. Wat lust je echt niet?
Champignons, zuurkool en witloof (toevallig allemaal groente sorry!)

21. Mijn favoriete foodblog is…
Oké, die is moeilijk, stiekem volg ik eigenlijk echt té veel blogs. Ik kijk even wat ik de laatste tijd gesaved heb op Bloglovin en daaruit komen mijn favorieten: Eet het beter en Rens Kroes.

22. Wat zit er op jouw pizza?
Tomatensaus en véél kaas!

23. Het gekste dat ik ooit gegeten heb is…
Geen idee? Ik eet niet zo gek…

24. Wat staat er op je foodbucketlist?
Nog een sterrenrestaurant bezoeken.

25. Ik kan niet leven zonder…
Chocolade, punt.

Haha dat was het. Nu ben ik wel nieuwsgierig, wie is jouw grootste inspiratiebron? En kan je me leuke restaurantjes aanraden, anywhere?

Misschien vind je dit ook interessant?

Sharing is caring!

5 gedachten over “25 foodvragen aan mezelf

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *