Hotspot: Markthal Rotterdam

De Markthal. Hier heb ik maanden naar uitgekeken! Vorig weekend was het zover, met drie vriendinnetjes stapte ik in de auto voor een ritje naar Rotterdam. Voor herhaling vatbaar zou ik zo zeggen!

markthal

hallo markthal!

Net  op openingsuur van De Markthal stapten we de roltrap op. Nog even naar het toilet, en klaar waren we voor foodheaven. We starten de dag goed met een sapje van bij de pop-up Sajoer. We kregen er onmiddellijk een vriendelijke goeiemorgen, een leuke babbel en fijne Visit-Rotterdam-tips bij, een grote aanrader! Sajoer is nog tot en met augustus in de Markthal. Ik genoot er van een groen Shrek-sapje, met boerenkool, komkommer, limoen, munt en appel.

sajoer markthal rotterdam

Ons plan was om voor de middag de ‘boodschappen’ te doen die niet koel moesten blijven. We gingen langs alle kraampjes en wisten niet goed waar gekeken. Al dat lekkers, te veel om te proeven op één dag! Bij het kraampje van ‘Family Nuts’ werden we vriendelijk ontvangen, mochten we proeven en ging ik naar huis met dadels, gemengde nootjes, bananenchips en (grote favoriet) kaneelamandelen (met chocolade!).

Foodbar Obba’s werd me door meerdere mensen aangeraden, maar met een (tijdelijke) veggie in ons midden en de koude markthal, kozen we voor een lichte lunch bij Hema. Hier hebben ze trouwens écht lekkere lunches, veel meer keuze dan in België!

shoppen in rotterdam

Daarna gingen we shoppen en ontdekten we de leuke winkel ‘Costes’. Dankzij de vriendelijke verkoopsters en zachte prijsjes ging ik naar huis met een nieuwe jeans en trui! Tussendoor genoten Hannah en ik nog van een (superlekkere) cupcake bij Cupcake Chic, yummy, maar wat een bommetje! Na een middagje shoppen, gingen we terug richting Markthal, tijd voor wat vitamientjes. We gingen langs verschillende groente- en fruitkraampjes. Bij Natuurlijk vind je lekker exotisch fruit, bij ‘Verse Oogst’ kocht ik de beste (Hollandse) aardbeien die ik ooit heb gegeten!

cupcake chic

Om de dag culinair af te sluiten, namen Giverny en ik nog een warme stroopwafel. Haha, I ate too much I know! Met enkele zakjes rijker gingen we daarna terug naar de auto (die trouwens onder de Markthal geparkeerd stond). Byebye Rotterdam, tot de volgende keer!

Rotterdam shopping

Ging jij al langs in de Markthal? Welke aanraders heb jij?

Misschien vind je dit ook interessant?

Sharing is caring!

2 gedachten over “Hotspot: Markthal Rotterdam

  1. Pauline schreef:

    Oooh, I love Rotterdam! Ik ging ook al eens langs in de Markthal, wat is die mooi! Er liep toen wel erg verl volk haha. Rotterdam heeft trouwens de grootste h&m van Europa, die is echt gek!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *