Haal de lente in huis met Westwing!

De lente laat nog even op zich wachten, maar ze komt er beetje bij beetje aan! Ik maak binnenkort tijd voor een grote lenteschoonmaak. Het lijkt een heuse berg om te beklimmen, maar daarna kan je genieten van een huis dat tot in het kleinste hoekje brandschoon is. Naast een lenteschoonmaak in je huis en tuin, kun je ook jezelf voorbereiden op de lente. Winterstoofpotjes maken plaats voor heerlijk frisse salades en ook je beautykast kan een update gebruiken.

Haal de lente in huis: lenteschoonmaak

alles spik en span

De kamer die ik zelf het liefst aan me voorbij laat gaan is de keuken. Nochtans is dit het deeltje van je huis dat net het properste moet zijn! De koelkast en de oven verdienen dringend een grote schoonmaak, maar ik blijf het maar uitstellen. Ik ging op zoek naar tips en kwam bij Westwing.nl terecht. Ze willen ons graag een handje helpen en daarom lanceerden ze een E-book. Je denkt vast ‘Waarom heb ik een boek nodig om te poetsen?’. Wel, dat dacht ik ook, maar het lenteschoonmaak-boek is helemaal gratis en bevat  tientallen tips om elke kamer in je huis spik en span te krijgen.

Lenteschoonmaak Westwing

Na het lezen van dit e-book had ik al helemaal zin om eraan te beginnen. Nu nog tijd vinden om alles te gaan uitvoeren… maar ze hebben ook aan de drukbezette mensen onder ons gedacht met een snelle-poetsgids. Het lijkt me wat veel om in een uurtje te klaren, maar als je niet té kieskeurig bent, moet dit wel haalbaar zijn.

Als alles gepoetst is, voel je je echt vol energie, geloof me! Heb je nu plaats voor wat nieuwe decoratie met een verfrissende look? Neem dan zeker een kijkje op de webshop. Elke dag vind je er nieuwe promoties aan leuke prijsjes. Een bankkaart teveel… iemand…?

lente seizoenskalender

Seizoenskalender Lente

Om je poetsdag af te sluiten, heeft Westwing NOG een e-book, namelijk eentje met lekkere lentereceptjes en beautytips én een handige seizoenskalender! Go check it out zou ik zo zeggen.

Misschien vind je dit ook interessant?

Sharing is caring!

9 gedachten over “Haal de lente in huis met Westwing!

  1. Sarah schreef:

    haha, ik had gisteren net een checklist opgezocht voor onze lentekuis. 🙂 ziet er een mooi ebook uit. Mooi vormgegeven. Straks eens meer in detail bekijken. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *