Rep je naar Barrio Cantina!

Begin mei vond het foodtruckfestival Barrio Cantina plaats in het Leopoldpark in Oostende. Het was de allereerste keer dat het festival neerstreek in de koningin der badsteden en het was meteen een klepper van formaat! 24 foodtrucks met eten uit alle hoeken van de wereld stonden vier dagen opgesteld in het Leopoldpark. Ik bracht natuurlijk een bezoekje…

Ik moet wel even beroep doen op foto’s van anderen, want ik was te druk bezig met de sfeer opsnuiven, genieten van de muziek én van het lekker eten om foto’s te nemen. Oepsie…

BBQ Burger Barrio CantinaFoto door Davy Steijvers

 Nieke en ik gingen voor de vega en garnalenloempia’s van LoempiaBezorgd bij Vietnamama.  Alvast een toppertje om mee te starten… De boyfriend ging voor twee(!) hamburgers van de BBQ bazen, ik mocht natuurlijk een hapje nemen. Zonder twijfel de beste hamburger die ik ooit geproefd heb! Er stond dan ook de langste wachtrij van alle trucks, maar het wachten volledig waard…

Cocojito by coco-nutsFoto via Coco-Nuts

Bij Coco-Nuts kon je een proeven van een Cocojito, een mojito cocktail met kokoswater. Ik vond het lekker, maar ik miste wat extra alcohol (of ligt het aan mij?), na een tijdje begon de smaak wat te vervelen, deel hem dus met je best friend, want je moet hem toch wel eens geprobeerd hebben, alleen al voor de foto 😉

crepes company Laforce Artistry
Foto door Laforce Artistry

Voor dessert ga je NATUURLIJK naar de leuke roze truck van Crepes Company. Ik ging voor een zoete pannenkoek met Nutella, maar je kan ook nog bananen, aardbeien, slagroom en zoveel meer toevoegen! Mmmmm.

Barrio Cantina in Oostende gemist? Geen nood, je vindt het foodfestival ook nog in Gent van 13 tot 17 mei (en nog eens in juli en september), in Antwerpen van 21 tot 25 mei (en in september opnieuw) en in Brugge van 4 tot 7 juni. Meer info vind je op de website.

Heb je bij het zien van de hamburger honger gekregen, no problemo, ik heb een easy en healthy vervanger voor je!

Misschien vind je dit ook interessant?

Sharing is caring!

15 gedachten over “Rep je naar Barrio Cantina!

  1. K.To schreef:

    Lap het is nog maar 15u45 en ik zit hier al met dikke honger bij het zien van die hamburger… die ziet er zo smakelijk en sappig uit… *kwijlstraaltje*

  2. K.To schreef:

    Lap het is nog maar 15u45 en ik zit hier al met dikke honger bij het zien van die hamburger… die ziet er zo smakelijk en sappig uit… *kwijlstraaltje*

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *