It’s all fun & games until your jeans don’t fit anymore…

De zomer is voor mij een niet zo healthy periode, dus ik ging op zoek naar wat fitspiration. Genieten van het leven moet ook, maar ik was de teugels toch even kwijt.

dont fit

Bon, back to the healthy way of life…

diet

Ah nee, diëten dat wordt het niet!

honger  morning workout shitty foodworking out

Byebye daily crappy food, hello gezonde ontbijtjes, lichte lunches en een gezond potje voor diner!  Mijn sportschema is ook al opgesteld!

workout together

irresistible

From now on…

best friends

size awesome

Yessss, let’s do this!

Misschien vind je dit ook interessant?

Sharing is caring!

8 gedachten over “It’s all fun & games until your jeans don’t fit anymore…

 1. CreativEls schreef:

  De zomerperiode is inderdaad de moeilijkste van het jaar om je aan een gezonde levensstijl te houden.
  De verleidingen zijn groot. Onverwachte uitnodigingen van vrienden die alles in de war sturen met bbq’s, lekkere (alcoholische) drankjes, ijsjes en zo meer. Voor mij is het ook dikwijls tanden bijten. Wij hebben onze vakantie nog voor de boeg. Ik hoop de “schade” te kunnen beperken maar wil toch ook even loslaten en genieten want dat hoort ook bij vakantie. Jij hebt in ieder geval de juiste motivatie terug gevonden zo; lijkt het.

 2. Stefanie schreef:

  Ik ken het gevoel !
  Vooral omdat de mensen rondom mij zo onbegrijpend zijn over het feit dat ik gezond wil eten…
  Heel de tijd etentjes hier, een drankje daar. En als je dan een keertje een Cola Zero besteld ipv een mojito bomvol suiker, krijg je al een scheve blik 🙂

  • Heleen schreef:

   Jammer dat mensen je scheef bekijken! Ik ga vaak voor een bruiswater en krijg geen scheve blikken 🙂 Ik vind niet dat iedereen gezond moet leven, daar doet iedereen zijn eigen ding mee, maar iemand anders veroordelen voor wat hij/zij eet of drinkt is jammer hé…

 3. Claudia schreef:

  Bij mij is ook de zomer de moeilijkste periode…veel feestjes, BBQ’s, cocktailavondjes en dergelijke….allemaal heel leuk! Tot al je broeken zo spannen en je denkt van *****. Ik heb het sinds begin van deze week ook eens over een gezonde boeg gegooid…Al eet ik best wel heel gezond thuis, maar daarnaast veel te veel zoete en vettige pleziertjes en te weinig beweging. Voel me nog te jong om me niet goed in mijn vel te voelen of tegen een zwempartijtje op te zien. Heb zo’n soort van motiverende personal coach app op mijn gsm geïnstalleerd nu als extra reminder. We zien wel…:-) Ik kom hier dus alleszins wat meer bij jou lezen voor leuke ideetjes 😉

  • Heleen schreef:

   Oh leuk! Weet niet hoe oud je bent maar komt helemaal goed! Als we nog jong zijn mag dat extraatje al eens meer, zolang we maar een beetje aan de toekomst denken waarin we misschien de gevolgen moeten dragen van wat we nu binnensteken… Genieten moet, zolang de basis maar gezond blijft ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *