Courgetti met quinoa, geitenkaas en cashew

Courgetti? Heet dat niet courgette? Neeneen! Pasta is een koolhydraatrijk gerecht en daarom kwam één of andere slimmerd met het idee om pasta te maken van groente. Courgetti is dus een heerlijk gezond alternatief voor gewone pasta. Courgetti bolognaise was born… Natuurlijk kun je courgetti nog met zoveel meer combineren, zoals in dit receptje!

Courgetti quinoa geitenkaas cashew

Sinds mijn verjaardag, ben ik de trotse eigenaar van een spiraalsnijder die me vanaf nu helpt om dé perfecte sliertjes te maken van mijn groentjes… Geen nood, als je niet in het bezit bent van dit (toch wel erg) handige keukentooltje, zijn er nog andere oplossingen. Die zie je hier.

Wat heb je nodig voor 1 portie?

– 1 smalle courgette
– een half kopje quinoa
– 50 gr zachte verse geitenkaas
– 20 gr cashewnoten

aan het werk

Snijd de courgette in sliertjes. Kook ondertussen de quinoa gaar in een volledig kopje water. Roerbak de courgetti 5 minuutjes in wat olijfolie. Meng de courgetti met de quinoa en top met verse geitenkaas en gehakte cashewnootjes. Yumyum!

Misschien vind je dit ook interessant?

Sharing is caring!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *