(Almost) back in business na onze honeymoon in Thailand

Op het moment dat ik dit schrijf, lig ik nog met mijn (luie) kont op een ligbed aan de rand van het zwembad in een zonovergoten, heerlijk warm paradijs, Thailand genaamd. (Update: ondertussen ben ik al laaaang  terug aan het werk hoor!)

Diamond Cliff hotel Phuket

We hebben er nu al 8 dagen relaxen opzitten en nog 2 volle dagen te gaan. Wat betreft het weer op onze voorlaatste dag kan ik alvast niet klagen. Mr iPhone hier vertelt me dat het mistig is en geeft me 60% kans op onweer het komende uur, maar ik ben maar al te blij dat hij het helemaal fout heeft!

Phi Phi Islands Thailand

Naast het liggen in een strandstoel hebben we ons ook nuttig beziggehouden hoor tijdens onze honeymoon (klinkt leuk hé!). Zo vaarden we op onze derde dag met een speedboot naar de Phi Phi islands, waar het strand eruit ziet zoals in de boekjes (maar met net iets meer toeristen). Halverwege de week verkenden we het (mistig) eiland Phuket, waar we trouwens verbleven… Alle andere dagen vulden we met strandwandelingen, genieten van de Thaise keuken, afzien van een Thaise massage (seriously, wat was me dat zeg!) en luieren in de zon.

Phuket view

Kortom, het was een fantastische huwelijksreis met veel herinneringen om nooit meer te vergeten. Ik raad iédereen aan Thailand te bezoeken. Mis je nog wat redenen? Kijk dan even hier! Al deze redenen zijn hélemaal waar.

Is miss Happy Food (zoals ik wel eens genoemd word) dan verdwenen? Ik moet eerlijk toegeven, erg gezond heb ik niet gegeten, maar dat kan me niet echt veel schelen. Vakantie is er om te genieten. Wel stond ik bijna elke morgen drie kwartier te zweten in de fitness, niet omdat het moet, maar gewoon omdat ik het leuk vond en omdat mijn kersverse hubby dan nog even kon verderdromen 🙂

Nu we bijna terug thuis zijn, heb ik de zin in het bloggen teruggekregen en heb ik nog meer zin in een lekkere groentesoep en een frisse salade! Even geen rijst en noedels meer voor mij:) Ik ben alvast begonnen met de voorbereiding om er weer helemaal in te vliegen, dus vanaf maandag kun je weer elke week drie blogposts verwachten.

Hopelijk ben jij even goed de herfst gestart en heb je evenveel zin in het lezen van mijn blogs als ik in het schrijven!?

Liefs

Heleen

Misschien vind je dit ook interessant?

Sharing is caring!

2 gedachten over “(Almost) back in business na onze honeymoon in Thailand

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *