#myvitabreak, week 4 here we come!

Wat gaat de tijd weer snel, het einde van november is al bijna aangebroken en exciting things are going to happen! Begin december mogen we alweer een nieuw familielid verwelkomen op deze (niet altijd) mooie wereld. Hubby komt terug thuis en voor we het weten is het tijd voor de gezelligste tijd van het jaar, de feestdagen! I love it!

#myvitabreak - week 3

Je kan je alweer beginnen zorgen maken over je kerst- en nieuwjaarsoutfit en natuurlijk over hoe je je voelt in die kledij. Daarom wou Vitalinea ons een duwtje in de rug geven om in november éxtra gezond te leven. Week 3 van de #myvitabreak challenge liep van mij niet van een leien dakje. Ik kan maar niet weerstaan aan snoeperijtjes, mààr ik maakte wel lekkere soep en workouts sla ik al helemaal niet over, behalve dit weekend dan, want het is weddingtime. De challenge van eergisteren waarbij ik m’n dancingshoes moet aantrekken, heb ik dus gisteren hélemaal volbracht. De zondagchallenge is trouwens om je gepieker even opzij te zetten, schrijf  vandaag drie dingen op waarvoor je dankbaar bent. Hier ga ik:

  1. Mijn fantastische vent
  2. Mijn gigantisch lieve, begripvolle en altijd-daar gezin
  3. Mijn lieve vriendinnen, ik hoor en zie ze niet allemaal even vaak, maar ik weet dat ze er zijn, en dat is het allerbelangrijkste.

Na deze liefdesverklaring is het klaar voor een nieuwe week #myvitabreak. New week, new beginnings, dus ik ben er klaar voor! Kijk je mee welke challenges week 4 ons brengt?

#myvitabreak Week 4

maandag – let’s go!

Maandag is er voor een nieuwe start. Start je week goed door je georganiseerd aan het werk te gaan. Bekijk je mailbox niet de hele dag door, maar kies vaste tijdstippen uit. Gebruik ook je mailbox niét als TO-DO-list. I plead guilty, dus dat ga ik deze week sowieso aanpakken!

dinsdag – workout

Alweer een easy one voor mij, ik sport in de week bijna elke dag, behalve op vrijdag… Heb jij het wat moeilijker? Kies enkele leuke YouTube filmpjes en ga aan de slag, sporten hoeft niet saai, moeilijk of buitenshuis te zijn. Ik vind Blogilates een grote aanrader voor niet-gemotiveerde sporters. Warm eens op met een oldskool sessie touwtjespringen!

woensdag – hangry

Hangry is een samentrekking van Hungry en Angry. Je weet wel, dat gevoel waarop je gewoon energieloos bent en géén zin hebt om ook maar iets te doen, gewoon omdat je honger hebt. NU ETEN! Ga voor een healthy lunch, inspiratie vind je hier. Toch nog wat hangry, kies dan voor een gezond tussendoortje, bijvoorbeeld de nieuwe Vitalinea plus of een andere healthy snack.

donderdag – desk detox

Tijd om dat slagveld van een bureau even aan te pakken. Een opgeruimde en georganiseerde werkplek biedt je meer energie en concentratie. Ik voel me altijd héérlijk opgewekt en vol energie wanneer ik ‘grote kuis’ gedaan heb. Zin om te sharen? Deel je voor en na dan op social media met #myvitabreak.

vrijdag – hallo weekend

Na een werkdagje komt het weekend aangezet. Maak leuke plannen, verfris je, doe een nieuwe outfit aan en je bent er helemaal klaar voor! Ik heb een vrijgezellenweekendje op de agenda, uiteraard ga ik niet verklappen wat we gaan doen, want Sanne leest mee 😉

zaterdag – endorfines

Endorfine is het plezier- én relaxhormoon, na een weekje stilzitten, is het tijd voor wat extra activiteit. Ga zwemmen, maak een stevige herfstwandeling of bereid je voor op je wintersportvakantie en ga indoor skiën/snowboarden. Of ik dit allemaal ga doen, dat vertel ik je volgende week zondag, want dit wekend is een top-secret weekendje voor de bride-to-be.

bye bye #myvitabreak

Nooooo, na deze laatste week vol leuke challenges is deze leuke maand #myvitabreak al afgelopen. Wat de àllerlaatste challenge wordt, dat vertel ik je volgende week 😉

Doe jij al mee? Deel al je avonturen op social media met #myvitabreak, ik ben benieuwd!

Misschien vind je dit ook interessant?

Sharing is caring!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *