Nooit meer diëten 2 van Sandra Bekkari is er!

In november kreeg ik een berichtje van Sandra Bekkari, of ik opnieuw een winactie wou lanceren met haar nieuwe boek? Daar moet ik niet lang over nadenken… Mijn blog bestond vorige maand één jaar en bij een verjaardag horen cadeautjes! Hoewel ik het boek liever zelf zou houden, maak ik jou graag warm voor het tweede deel van Nooit meer diëten én geef ik een exemplaar weg.

Nooit meer diëten deel 2 - Sandra Bekkari

Hopelijk scroll jij nu niet meteen naar beneden, want dat zou jammer zijn… Je mist namelijk al een preview van een heel lekker receptje! Ik was al een echte fan van Sandra’s methode om mensen gezonder te doen leven, maar na een lezing was ik nog veel meer overtuigd. De Sana-methode draait om het maken van kleine aanpassingen, stap voor stap. Een methode die ervoor zorgt dat je gezond leven beetje bij beetje een gewoonte wordt en dat zonder te diëten. Meer weten? Lees dan hier even verder.

Speciaal voor jullie deel ik alvast een receptje uit het nieuwe boek. Dit gaat écht naar meer smaken…

Havermoutcrumble - Sandra Bekkari

Havermoutcrumble met appel en blauwe bessen

Voor 2 personen
5 minuten + 20 minuten in de oven

Dit heb je nodig:
125 g blauwe bessen, 1 zoete appel (in stukjes), 1 el + 3 el volkoren roggemeel (natuurvoedingswinkel),1 tl kaneel, 1 tl kokosvet, 2 el hazelnoten (grof gehakt), 2 el pompoenpitten, 1 tl bakpoeder, 5 el havervlokken, 2 el honing

Let’s go!
1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Meng ondertussen de blauwe bessen met de stukjes appel, 1 el roggemeel en de kaneel. Doe het fruitmengsel in een ovenschaaltje.
2. Smelt het kokosvet op een laag vuur.
3. Doe alle overige ingrediënten in een kom en meng goed. Voeg de kokosolie toe en meng opnieuw.
4. Verdeel het mengsel over het fruit en bak 20 à 25 minuten in de voorverwarmde oven.

win een exemplaar

Deze wedstrijd is afgelopen!

Bij mij thuis ligt een exemplaar te wachten op een winnaar. Na lang nadenken heb ik beslist wat je moet doen om dit boek misschien het jouwe te kunnen noemen. Ik laat je geen Instagram en Facebookpagina liken, je hoeft me niet te volgen op Twitter en Bloglovin’ en hoeft ook niets te delen. Mocht je dat wel doen dan vind ik dat natuurlijk wel fantastisch leuk.

Wat dan wel? Je moet mij (en Sandra) vertellen voor wie jij graag een receptje uit het nieuwe boek zou willen klaarmaken en waarom. Dat doe je onderaan deze blogpost of gewoon op Facebook! Uit de leukste reacties kiest een onschuldige hand op 26 december een winnaar. Hou de Facebookpagina en je mailbox in de gaten als je graag een extra kerstcadeautje wil ontvangen!

Klein detail: deze winactie is enkel voor inwoners van België wegens verzendingskosten naar Nederland toe, sorry!

Benieuwd naar Sandra’s tips? Je kan haar ook steeds volgen op Facebook.

Misschien vind je dit ook interessant?

Sharing is caring!

23 gedachten over “Nooit meer diëten 2 van Sandra Bekkari is er!

 1. Malou schreef:

  Omdat mijn schoonzus net een kindje heeft gekregen en ik haar graag wil overtuigen hoe makkelijk én lekker gezond eten kan zijn! Ze is nog niet helemaal overtuigd dat het moederschap en een gezonde leefstijl samen gaan 🙂

 2. Matthew schreef:

  Marianne, je neemt me de woorden uit de mond. Ik wil graag dit recept maken voor mijn roommate. Hij klaagt graag over mijn eten omdat het zo “raar” is, maar stiekem apprecieert hij het wel. 😉

 3. Annelies schreef:

  Hey Heleen!
  Leuke winactie.. Ik ben echt benieuwd naar het boek, ik maakte de courgettebolletjes met feta reeds die Sandra deelde op haar fbpagina mmmm lekker!
  Ik zou de receptjes voor 2 mensen willen klaarmaken; voor mn vriend die liever “gewoon” eet maar de courgette toch kon pruimen.
  Het liefst zou ik graag koken voor mn zus, maar daar moet ik nog enkele maandjes op wachten vermits ze op avontuur is naar Zuid-Amerika! Intussen zou ik wel kunnen oefenen en een topmenu kunnen samenstellen natuurlijk!
  Groetjes

 4. Liesbet Hoste schreef:

  Ik zou graag eens iets lights, gezonds en vers klaarmaken voor mijn man die het echt wel nodig heeft om wat lichter en gezonder te gaan eten! Mijn inspiratie (alleen) is blijkbaarniet genoeg om zo maar lekkere recepten uit de mouw te schudden.

 5. Aurélie schreef:

  Ik zou een gerechtje klaar maken voor mijn zus en enkele vriendinnen! Om hen te boosten “de gezonde levenstijl aan te houden” en om hen te tonen dat dit niet lastig hoeft te zijn. Een kleine duw in de rug dat gezond eten makkelijk en lekker is.
  Zo zien ze ook nog eens dat ik niet op DIEET ben, maar gezond leef. (dankzij boek 1)

 6. Sophie schreef:

  Super leuke winactie!

  Ik zou het receptje klaarmaken voor mijzelf en hubby to be!
  Hem overtuigen dat we niet iedere dag ‘normaal’ moeten eten, maar dat gezond ook normaal kan zijn.
  En om mijzelf klaar te stomen voor ons nakend huwelijk! Om op en top fit te zijn voor onze mooiste dag!

 7. Sandy schreef:

  In de eerste plaats natuurlijk voor mezelf! ?Want een nieuw jaar, een nieuw begin inspireert me telkens opnieuw om met een of ander dieet te starten. Maar na enkele ‘trial & errors’ kom ik telkens tot de vaststelling dat ik eigenlijk veel te graag eet, dus conclusie: vanaf nu gaan we NOOIT MEER DIETEN! ? En mijn hele gezin ga ik er deze keer in meesleuren, want we willen een happy mommy & daddy met 2 energieke kids!
  Oh ja, en natuurlijk ook omdat die trouwpartij van schoonbroer en zus er bijna aankomt en we in topvorm willen zijn tegen augustus! ?

 8. Sofie schreef:

  Voor mijn lieve mama! Mijn vriend en ik kloppen vaak lange en drukke dagen en dan is ons moeke daar met een lekkere gezonde maaltijd! Eentje uit de duizend! 🙂 Gelukkig nu vakantie dat ik eens iets kan terugdoen voor haar..

 9. Ann De Wilde schreef:

  Voor mijn vriendinnen! Want eerlijk gezegd eten we veel te vaak snel een pizza, een pak friet of sushi… Terwijl koken zo leuk, lekker en gezond kan zijn! Sandra leerde me om de spaghetti te vervangen door courgetteslierten…. een gezonder en zeker even lekker alternatief! Ik ben heel erg benieuwd naar haar 2de boek en het zou ontzettend fijn zijn om dit als eindejaarscadeautje te mogen ontvangen! 🙂

 10. Maria schreef:

  Voor mijn collega’s…. die me, sinds het vorige ‘Komen Eten’ avontuur eigenlijk niet zo’n keukenprinses vinden…. Wel ik wil ze deze keer (dankzij Sandra’s hulp) omver blazen! 😉

 11. Ellen schreef:

  Wat ’n leuke giveaway!! Ik zou graag een heerlijk recept uit Nooit Meer Diëten 2 willen klaarmaken voor m’n zusje…. Het is al even geleden dat we samen uit eten gingen, en dat zijn altijd de leukste ‘bijpraat’ momenten! Bovendien hoop ik dat ze na het proeven toch minstens even afstand doet van haar geliefde fastfood….

 12. Griet schreef:

  Lijkt me een super kookboek! En tussen de feestdagen door heb ik eerlijk gezegd wel nood aan een gezonde maaltijd! Die zou ik met alle plezier willen klaarmaken voor m’n ouders omdat zij al zoveel voor me doen!

 13. Debbie schreef:

  Hey Heleen,
  ’t Is op de valreep, maar toch wil ik heel graag nog meedoen! Wel, ’t is vakantie nu dus ik zou meteen ALLE recepten uitproberen voor mezelf, m’n vriend of vriendinnen!
  Groetjes en geniet van deze gezellige feestdagen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *