They see me running – hardlopen in het donker

December, de gezelligste maand van het jaar. Bij mij staat die gezelligheid echter in één lijn met niet-zo-gezond eten. Ik deelde vanuit de #myvitabreak challenge al 7 tips om een leven lang gezond te blijven, maar ook ik heb het soms eens moeilijk… Mijn ultieme uitlaatklep is dan gaan sporten, maar ook dat idee blijft in december wel eens steken. Het is donker en ik heb écht geen zin om uit huis te gaan. Kalenji Running heeft echter zoooo’n leuke én betaalbare (glow-in-the-dark) collectie die me een extra duwtje in de rug geeft om toch buiten te gaan om de beentjes los te zwaaien.

They see me running

Wanneer je in het donker gaat lopen, sla je best wat extra accessoires in die je meer zichtbaar maken in het donker. Je denkt dat die kleine reflecterende streepjes op je tight voldoende zijn? Denk opnieuw, want je neemt best wat extra voorzorgsmaatregelen.Ja het kost je wat centjes, maar deze accessoires besparen je misschien wel een ziekenhuisfactuur! In het donker ben je graag gezien… Bij Decathlon hoef je trouwens geen handenvol geld uit te geven dus zet dit snel op je to-buy-lijstje:

reflecterende outfit

Je outfit is alvast een begin. Kies voor stuks met extra reflecterende opdrukken, ze maken écht het verschil. Uit de nieuwe collectie ben ik helemaal crazy about deze runtight. Hij zit lekker, ademt goed, bespaart me natte billen wanneer het regent én heeft een koordje zodat hij niet van je poep zakt. Ook je smartphone (de mijne toch) past in het zakje met rits achteraan. Het is de duurste van alle looptights, maar met 39,95 euro ben je nog niet geruïneerd hé…

Als bovensstuk kies ik voor een thermisch shirt met lange mouwen. Bij kouder weer kies ik voor extra laagjes. Uit de collectie van vorig jaar heb ik nog een truitje, maar deze  en deze jackets zijn alvast een waardige én extreem mooie vervanger! Daarnaast heb ik nog een extra laagje, namelijk deze windjack, maar deze jack is ook nog waterdicht (bij lichte regen). Oops, I want it all…

Kalenji Running

warme oortjes

Tijdens het hardlopen heb ik supersnel last van koude (en bijgevolg pijnlijke) oren. Niet het meest fashionable accessoire (vind ik persoonlijk), maar deze reflecterende hoofdband van Kalenji is vanaf nu onmisbaar bij mijn hardlooprondjes in het donker.

runlight

Nog niet zichtbaar genoeg vind je? Bang om in een uitwerpsel van een viervoetertje te trappen? Kies dan voor een Kalenji runlight… Ik vind hem met zijn 39,95 euro niet echt goedkoop, maar voor de meer doorwinterde loper wel een handig accessoire.

vergeet de boobies niet!

Niet écht nodig voor een betere zichtbaarheid, maar vergeet de boobies niet te ondersteunen met een goede sportbeha. Een degelijk exemplaar hoeft niet veel geld te kosten om mooi en stevig te zijn, dat bewijst de Kalenji runningtop. Passen is aan te raden!

Ook voor mannen heeft Decathlon een mooie Kalenji running collectie, dus check it out! Heb jij zelf ook een stuk uit de collectie? Deel ‘m dan met #teamdecathlon!

Dit artikel kwam tot stand in samenwerking met Decathlon België. Mijn mening over deze producten blijft echter even eerlijk als altijd… Voor meer informatie lees je mijn disclaimer.

Misschien vind je dit ook interessant?

Sharing is caring!

2 gedachten over “They see me running – hardlopen in het donker

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *