5 quotes die je gezond doorheen de feestdagen loodsen

Je vindt overal tips over hoe je de maand december met Sinterklaas én de feestdagen het beste kunt overleven. Ik ga hier vast ook wel nog enkele tips met je delen, maar soms moeten we ook even kunnen genieten. Pinterest is mijn vaste stek om leuke quotes te lezen en ik ben er zeker van dat de komende vijf je gaan helpen om de maand december gezond door te komen!

kerstquote1

Really. Wees je bewust van je familie en je vrienden om je heen en geniet van het lekkere eten dat zij je voorschotelen. Je hoeft niet helemaal losgehen te gaan, maar zet je dieet voor de feestmaaltijd toch even aan de kant.
kerstquote2

Het-is-gewoon-zo. Die snoep en chocolade en gigantische feestmaaltijden zullen er altijd zijn. Deal with it. Proef bewust, maar geniet met mate.
kerstquote3

Denk niet ‘ik ga dat niet eten, want dan voel ik me straks schuldig’. Je gaat je schuldig voelen dat je het recept van die lekkere taart niet zal kunnen vragen… Believe me!

kerstquote4

Heb je toch doelen die je kost wat kost wil bereiken? Dat begrijp ik, maar morgen is ook een dag. Probeer er toch van te genieten. Tussen Kerstmis en Nieuwjaar zitten trouwens 6 dagen!

kerstquote 5

Geniet, wees gelukkig, en all will be fine… Toch een dipje tijdens de feestdagen? Lees deze quotes nog eens opnieuw of zoek iemand waarbij je terecht kan. Mijn mailbox staat open!

Misschien vind je dit ook interessant?

Sharing is caring!

2 gedachten over “5 quotes die je gezond doorheen de feestdagen loodsen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *