Vrolijk kerstfeest!

Kerstmis op een dag waarop ik normaal een gezonde blogpost plan. Karma is the devil! Vandaag geen gezonde praat, want ik vermoed dat kerst in weinig families een gezonde aangelegenheid is. Wij hebben vandaag eigenlijk geen grootse plannen. Kerst bij de schoonfamilie werd gisteren op kerstavond gevierd, kerst met mijn gezin staat morgen op de planning.

QOTD - HAPPY HO HO TO YOU

Het vergt wel wat planning hoor zo met gezinnen die beginnen uit te breiden. Wij zijn nog met z’n tweetjes en daarom gaan wij een dagje genieten van elkaar, maar eerst even lunchen bij mams en paps. Daarnaast gaan we genieten van de liefde die we gisteren en morgen kunnen en mogen delen met onze families. Geniet je mee?

Christmas quotes

Nog geen quotes genoeg voor vandaag? Lees dan snel deze quotes die je helpen de feestdagen verder gezond door te komen!

Vrolijk kerstfeest! ??

Hoe vier jij kerst?

Misschien vind je dit ook interessant?

Sharing is caring!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *