Gelukkig Nieuwjaar! en goede voornemens enzo

Cheers!

Tsjin-tsjin! Laat ons even klinken op het nieuwe jaar 🙂

wensen

Ik wens jullie alvast al het mooie wat je maar kan wensen en dat je dat mag delen met heel veel leuk en lieve mensen.

Tot zover mijn rijmpje… Ik ben blij dat ik ook in 2016 weer heel veel leuke weetjes en receptjes met je kan delen, dus ik hoop dat jij even goed klaarbent voor 2016 als ik!

voornemens

Je goeie voornemens al gemaakt? Elk jaar nemen miljoenen mensen zich voor om gezonder te gaan leven en elk jaar stellen zoveel mensen zichzelf teleur. Dat gevoel heb ik zelf soms ook, maar vaak hebben we dan ook december nog vers in ons achterhoofd en laat die maand nu meestal de ongezondste van allemaal zijn. We denken dan ook dat we gefaald zijn in ons goede voornemen, maar vergeten wat we de rest van het jaar gedaan hebben.

Ik was bijvoorbeeld in topshape op onze huwelijksdag en daar ben ik heel erg trots op. Ok, er plakt alweer een klein laagje extra aan door de huwelijksreis, enkele verjaardagsfeestjes, een huwelijksfeest in de familie, een babyborrel en de feestdagen. Maar die feestperiode is nu even voorbij en dat maakt tijd om er in 2016 weer helemaal in te vliegen! Vlieg jij ook mee?

Voor 2016 neem ik me voor om nog steeds het goede voorbeeld te stellen en mijn gezonde levensstijl aan te houden. Ik wil mijn loopschema dat ik kreeg via mijn stofwisselingsanalyse terug opnemen, want met mijn loopconditie is het jammergenoeg erbarmelijk gesteld. Daarnaast neem ik me voor om iets minder chocolade te eten dan in december het geval is, easy lijkt me 😉

Voor de rest wil ik graag geluk vinden in alles wat ik doe en liefst in de kleine dingen. Dat maakt het leven interessant en vooral heel leuk!

Wat zijn jouw goede voornemens?

Misschien vind je dit ook interessant?

Sharing is caring!

3 gedachten over “Gelukkig Nieuwjaar! en goede voornemens enzo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *