7 tips voor een gelukkig en gezond leven

Wat ik graag wil promoten met mijn blog is een gezond, maar vooral gelukkig leven. Vaak denken mensen dat ze gezond zijn omdat ze niets anders dan groenten en fruit eten. Alleen werkt het niet zo (en misschien maar goed ook), want met dat eetpatroon zouden we niet echt gelukkig worden. Een gezond leven draait om veel meer dan dat. De Facebookpagina Daily Health Gen heeft dat ook begrepen en post regelmatig tips om een gezond en gelukkig leven te leiden. Ik deel mijn favorieten…

quotes Daily Health Gen

Water en de rest komt later

Quote - water

Sorry… Het-is-nu-eenmaal-zo!

groentjes à volonté

Groenten en fruit - quote

Kies je voeding nauwkeurig uit en ga zoveel mogelijk voor vers. Lees de etiketten!

kies je eigen geluk

Quote - Your own happiness

Zowel voor bovenstaande tips àls voor al de rest, is er maar één iemand verantwoordelijk. En dat ben jij… Neem je eigen leven in handen, droom, maak keuzes en ga ervoor!  Vergeet niet dat het leven niet perfect is, maar dat je wel alles zelf in handen hebt om er iets leuks van te maken.

no matter how you feel…

Quote - get up

Het mag dan niet allemaal van een leien dakje gaan, dat is meer dan normaal. Laat echter je hoofd niet hangen, tomorrow is a new day!

een leven lang leren

Quote - learn

Problemen zijn nu eenmaal deel van het leven, maar wat je uit je eigen struggles leert, ga je nooit meer vergeten, geloof me. Een ezel stoot zich geen twee keer aan dezelfde steen, zoals ze zeggen 😉

wees niet overgemotiveerd

Quote - don't over do

Je mag dan wel dromen, gemotiveerd zijn en er keihard voor gaan. Hou in de gaten dat je jezelf niet overdoet. Je kan écht té gezond of té gefocust worden. Neem het leven stap voor stap en verwacht geen wonderen. Rome is ook niet op één dag gebouwd.

Bron: Daily Health Gen

Misschien vind je dit ook interessant?

Sharing is caring!

2 gedachten over “7 tips voor een gelukkig en gezond leven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *