Favourites: 3 kookboeken

Ahaaaa, lang geleden dat ik de categorie ‘Favourites’ bovenhaalde. Er was een tijd dat ik elke zondag met een kookboek op mijn schoot mijn menu samenstelde voor de komende week, maar er is ook een hele lange tijd geweest dat ik dat niet heb gedaan! Afgelopen zondag nestelde ik me terug in de zetel en daar ga ik in 2016 een wekelijkse gewoonte van maken. Deze drie kookboeken zijn mijn favorieten van het moment…

Jamie's Superfood

jamie’s superfood

Op mijn kerstwishlist stond eigenlijk ‘Live Love Run’ van Annemerel, maar gezien die nog niet op de markt was (en is), nam mijn broer een risicootje en ging hij voor dit boek van Jamie Oliver. Ik moet eerlijk zijn, ik kende Jamie Oliver wel, maar had nog nooit recepten van hem opgezocht of een boek van hem in mijn handen genomen. Zondag pikte ik er twee receptjes uit en ik weet nu al dat ik geregeld dit boek uit mijn kast ga halen. De ossenhaas met gegrilde paprika en taboule van couscous en granaatappel was echt een knaller van formaat.

Naast heerlijke diners kun je met dit boek ook verrassende ontbijtjes, lunches, snacks en salades op tafel toveren. Een must in mijn keukenkast dit jaar!

Nooit meer diëten - Sandra Bekkari

nooit meer diëten

Ondertussen prijken er al twee delen van deze reeks van Sandra Bekkari in mijn keukenkast. De gerechten die Sandra in haar boek schreef, zijn eenvoudig, gezond én lekker.  Die drie woorden omschrijven voor mij het ideale recept. Tegenwoordig willen heel wat mensen gezond eten, maar ze vinden er de moed, de tijd of het budget niet voor. De Nooit meer diëten reeks brengt daar verandering in en kan volgens mij echt iédereen motiveren om gezonder te gaan koken én leven.

Meer weten over de boeken? Mijn mening over deel 1 vind je hier en een receptje uit deel 2 vind je hier.

Misschien vind je dit ook interessant?

Sharing is caring!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *