Winterblues is over! 7 lentetips

Oké de maartse (en aprilse) grillen spelen ons nog even parten, maar de lente is nu echt wel in zicht! Wij zochten laatst nog even de sneeuw op, maar nu ben ik helemaal klaar voor de lente!

Lente

Normaal kan ik best wel wennen aan de winter, maar dit jaar betekende het valse winterweer voor mij eerder een dipje… Je weet ondertussen wel waarom en als je het niet weet, dan moet je snel hier even lezen. Het leven zit nu zo in elkaar, en al wat we kunnen doen is uitzien naar wat komen gaat, and I will!

De lente vind ik echt een heerlijk seizoen!

Hallo fluitende vogeltjes en kleurrijke bloemetjes!

Ik heb het gevoel meer tijd te hebben in de lente en me minder te moeten opjagen. Ik ga dan binnenkort (als in: volgende week) ook van twee jobs naar één job, wat me meer tijd geeft om te focussen én te genieten. Maar, what’s in it for you? Terug meer blogposts en alvast 7 tips om de lente fris te starten:

  1. Het is nog niet te lang klaar ’s avonds dus ga eens lekker vroeg naar bed. Je zult zien dat je na enkele dagen ongeveer na evenveel uur slaap wakkerwordt én heerlijk uitgeslapen bent!
  2. De lenteschoonmaak breekt aan. Scan je kleerkast op stuks die je niet meer zal dragen, hang winterkleren weg, zorg voor een clean desk en doe een grote clean-up van álle kasten in je huis.
  3. Met de geur van een fris gepoetst huis kan je iedereen blijmaken toch? Zoek je poetswoede op en ga aan de slag. Tips vind je hier!
  4. Bij een proper huisje horen mooie accessoires, ik hou van een mooi boeketje op tafel en gerbera’s in felle kleurtjes op de kast. Haal bloemetjes in huis!
  5. Gedaan met warme ontbijtjes, kies voor een lekker stukje seizoensfuit bij je ontbijt of een versgeperst fruitsapje.  Jij gaat deze dag omver knallen!
  6. Kies dan ook voor een heerlijk gezonde en frisse lunch, hier vind je heel wat inspiratie!
  7. ’s Avonds kruip je niet meer voor 5 uur voor de buis, maar maak je een heerlijke avondwandeling, doe eens iets anders

Nog meer lentetips vind je hier, powered by Westwing.

En, ben jij ook klaar voor de lente? Wat is jouw ultieme lentetip?

Misschien vind je dit ook interessant?

Sharing is caring!

Een gedachte over “Winterblues is over! 7 lentetips

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *