Low budget decoratie voor de lente

De lente is hier en ik gaf je al enkele handige tips om extra van de start van de lente te genieten. Je huis lenteproof maken was daar eentje van en die decoratie hoeft hélemaal niet duur te zijn! Wij hebben thuis wel enkele blijvers in ons interieur zoals onze Cores da Terra, maar ik vind het heel fijn om de andere interieuraccessoires af en toe eens te vernieuwen.

Cores da Terra

Zelf haal ik heel graag iets bij ons bloemenatelier Fleur de Lies in Oostende. Ze maken altijd hele mooie boeketjes én hebben sinds de vernieuwing van de winkel ook een interieurdeeltje met leuke stuks voor je inrichting.

Heb jij geen zo’n winkel in je buurt en let je graag op je centjes? Prijstoppers voor decoratie zijn Ikea, Flying Tiger, Kwantum en Leen Bakker. In de Action vind je misschien ook wel wat, maar dat is niet helemaal mijn stijl.

Decoratie binnen

Bloempotjes (Flying Tiger – 4 euro) – Servietjes (Ikea – 1 euro)
Geurkaarsen (Ikea – 2,99 euro voor 3st) – Mand (Kwantum – 6 euro)
Gerbera’s (Ikea – 2,50 euro per stuk) – Vaas (Leen Bakker – 3 euro)

Wil je ook je tuin of terras een beetje extra opfleuren, dan hoeft ook dat helemaal niet veel te kosten. Alleen al in Ikea vind je vast iets naar je zin!

Decoratie buiten - Ikea - Leen Bakker

Lichtjesslinger (Ikea – 3,99 euro) – Tuinstoelkussen (Ikea – 3,99 euro)
Citrusplantje (Ikea – 12,99 euro) – Windlicht (Leen Bakker – 9,49 euro)
Hangmat (Ikea – 29,99 euro) – Plantenstandaard (Ikea – 39,99 euro)

Ook verse bloemetjes in huis geven je sowieso een lentegevoel! Bij Aldi, Lidl of Carrefour kan je voor een prijsje bloemetjes kopen (al gaan die van de bloemenwinkel naar mijn mening wel wat langer mee).

Wat doe jij om de lente in huis te halen en heb jij nog leuke winkeltips?

Misschien vind je dit ook interessant?

Sharing is caring!

Een gedachte over “Low budget decoratie voor de lente

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *