Barrio Cantina was weer delicious!

Volg je een dieet of een voedingsschema? Zet dat de komende tijd dan even aan de kant, want Barrio Cantina is weer in het land! Editie nummer 1 was een schot in de roos, dus ik ging vorig weekend voor editie nummer 2 in Oostende. Krijg je na het lezen van dit artikel honger? Kijk dan snel onderaan naar de komende data in de andere grootsteden.

Barrio Cantina

Dit jaar bezocht ik de foodtrucks niet één, maar wel twee keer in hetzelfde weekend. Op vrijdagavond schoof ik aan voor mijn diner, op zondagmiddag ging ik van een lunch genieten op Barrio Cantina. Hoewel het erg verleidelijk is om terug te grijpen naar die o-zo-lekkere dingen die ik eerder al at, wou ik toch eens iets nieuws proberen.

Dat ‘nieuws’ proberen, werd al een misser op vrijdagavond: ik ging voor miniloempia’s van Vietnamama. Een niet echt origineel avondmaal, maar daarom helemaal niet minder lekker. De fresh made springroll zou ook een aanrader zijn… Ik proefde daarnaast ook nog een biologisch frietje van de Frietfiets (wat een handige puntzakjes trouwens) én nam een hapje van mijn buurmans nacho’s van Willy Nacho.

Eten Barrio Cantina

De lunch op zondag moest én zou wat origineler worden. Ik liet me dan ook verrassen met een schoteltje van Mission Masala. Vraag me niet wat het precies was, ’t was lekker en de rest zag er minstens even lekker uit. Gezien dit een shared meal was, ging ik als “hoofdgerecht” voor een keeeeilekkere (en ja, orginele!) hotdog van Bulls and Dogs. Mocht er nog plaats zijn na dit vreet-weekend, kies dan zeker (of gewoon als eerste) voor een spitburger van Spit House!

Een niet-over-te-slaan dessert op Barrio Cantina: sowieso de poffertjes van Pofferdory, Tijd voor Poffertjes. Kleine eter of niet, neem gewoon een grote portie en verdeel met je vrienden. Iédereen is fan, believe me!

dessert Barrio Cantina

Voor de dorstigen: de homemade limonade van Sweet Cin en ice-tea van Thees.be zijn de ideale dorstlessers. Kleine tip: de brownie cheesecake van Thees.be combineert echt prachtig bij je drankje 😉 Natuurlijk houdt niemand je tegen om voor een oldskool pintje, Leffe of cocktail te gaan!

Als je nu nog geen zin hebt om Barrio Cantina in jouw buurt te gaan bezoeken, dan weet ik het ook niet meer. Je vindt het festival nog op volgende data en op volgende plaatsen:
– Dit (extra lang) weekend 4 – 8 mei in Gent
– 13 tot 16 mei in Antwerpen
– 3 tot 5 juni in Brugge
– 24 tot 26 juni in Kortrijk

Bezocht jij het foodtruckfestival al of ben je dat nog van plan? Zie ik jou misschien in Brugge?

Bron: foto’s Barrio Cantina

Misschien vind je dit ook interessant?

Sharing is caring!

Een gedachte over “Barrio Cantina was weer delicious!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *