New hotspot in town: Baristas No75

Oostende is een koffiebar rijker en dat heb ik geweten! Al in januari stond ik te popelen om Baristas No75 een bezoekje te brengen, maar de opening werd wat uitgesteld. En terecht: een nieuwe zaak gaat best pas open wanneer alles tot in de puntjes inorde is én dat is de nieuwe koffiehotspot helemaal!

Baristas No75

Ga jij voor het plekje in de zeteltjes aan het raam, één van de bartafels of kies je voor een tafeltje op de eerste verdieping? Voorlopig is de koffiebar nog niet bij iedereen gekend, dus ik had telkens een plekje, maar ik ben er zeker van dat dit niet zo zal blijven. Zeker als je hoort wat de toekomstplannen zijn (lunchmogelijkheden en much more!)…

Ik proefde al de lekkere Latte Macchiato (met of zonder extra smaakje) en de Nutty Coffee. Ik zweer meestal bij een Latte, maar die koffie was echt een dikke aanrader, toch als je van zoet houdt… De huisgemaakte brownie is overigens het perfecte bijgerechtje bij een lekkere koffie of een theetje 😉 Mocht je het allemaal nog niet zoet genoeg vinden, dan zorgt de macaron bij je drankje daar wel voor.

Baristas No75 - Nutty Coffee

Verder vind je op de kaart ook de famous ‘slow coffee’, huisgemaakte zoete lekkernijen en… de rest moet je zelf maar gaan ontdekken! Het ontglipte me op de kaart (focused on coffee), maar blijkbaar kun je er ook een lekker ontbijtje nemen (mits reservatie).

Wanneer je tafelgenoten hun keuze nog niet gemaakt hebben, geniet dan van het leuke interieur. De lampen wil ik alvast meenemen naar huis! Kleine kanttekening bij de inrichting: mijn daddy was geen grote fan van de lage zeteltjes, ze zijn blijkbaar niet fantastisch comfortabel voor mensen met extra lange benen.

Baristas No75 (in de Christinastraat trouwens, natuurlijk nummer 75) is de perfecte break tijdens je middagje shoppen. Wil je nog andere hotspots ontdekken, check dan snel hier!

Misschien vind je dit ook interessant?

Sharing is caring!

2 gedachten over “New hotspot in town: Baristas No75

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *