Ik werd echt een yogagirl én ging opnieuw zwemmen

Een hele tijd geleden was ik helemaal geïnspireerd door het boek van Yogagirl Rachel Brathen. Trouw ging ik ermee aan de slag, maar mezelf yogaleren was niet echt een succes. Het is nu maandag en I can tell you: maandag is mijn Yogadag! Per toeval zag ik op Facebook de pagina van Yoga Bredene en laat Miranda nu net zo goed als om de hoek wonen. Ik heb mijn uitlaatklep gevonden!

Yoga quote

Mijn pregnant life is tot nu toe nogal ‘lui’. Ik ondernam meerdere pogingen om te blijven hardlopen, maar die zijn falikant misgelopen. Ik kreeg mezelf hooguit één keer de baan op en was na 20 minuten uitgeteld. Beter dat dan niets uiteraard, maar toen ook mijn blaas ‘ambetant’ begon te doen, heb ik het opgegeven. Ondertussen had ik er al enkele yogalesjes opzitten en dat doet me zovéél meer deugd. Ik kom lekker ontspannen buiten en heb het gevoel dat ik iets nuttigs gedaan heb voor mezelf en mijn lichaam.

Yogawear Decathlon #teamdecathlon

Dankzij Decathlon hees ik me eerder al in fijne loopoutfitjes, maar ook voor preggies hebben ze wel wat in hun aanbod. Er is geen specifieke yogakledij, maar hun yogapants met brede boord zijn ideaal voor groeiende buikjes, ik nam natuurlijk wel een maatje groter dan mijn originele maat. Voorlopig passen de T-shirtjes me ook nog, maar daar kan in de zomer misschien wel verandering in komen.

Zwemmen

Eén keer per week yoga kun je niet echt een vol workoutschema noemen, dus ik zette mijn gêne (en degoût van vieze zwembaden) aan de kant en koos ook voor een zwangerschapsbadpak. Nooit gedacht dat ik ooit nog wekelijks baantjes zou gaan trekken, maar it happened… Vanaf nu ga ik minstens 1 keer per week minimum een half uur zwemmen. De eerste keer kon ik vier dagen niet pijnloos wandelen, maar ik had mijn huidige zwemconditie dan ook iets overschat.

Thanks Decathlon voor de extra motivatie die ik nodig had!

Heb jij al in een sportieve struggle gezeten? Zwanger of niet zwanger, er was misschien een reden waardoor je je huidige sportroutine niet kon verderzetten?

Misschien vind je dit ook interessant?

Sharing is caring!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *