Wanted: bikinibody

Men neme een body en een bikini, hallo bikinibody/swimsuitbody! Ik heb het gevoel dat de trend van de ‘perfecte bikinibody’ wat gaan liggen is, of sluit ik me er gewoon voor af? Ik moet eerlijk zijn, sinds ik mama ben kan ik dat iets meer relativeren. Ik kan niet klagen over mijn post-baby-lichaam en voel me vrij comfortabel in mijn bikini. Nu hoop ik natuurlijk dat bovenstaande titel ook voor jou niet van toepassing is en jij ook perfect tevreden bent met je zomerlijf! Anyways, lees sowieso een stukje verder… Je herkent je vast wel in één van volgende titels.

Strand - Duinen

yes, i’m (mostly) happy

Way to go! We moeten ook nog wat kunnen genieten van het leven ook hé. Compenseer die lekkere ijsjes met wat extra sport en je bent klaar voor een zomer vol plezier!

bwah… could be better

Jaja, het kan àltijd beter… maar het belangrijkste is dat je je zo weinig mogelijk zorgen maakt over dat extra vetrolletje hier of daar. Niemand is volmaakt en je dénkt misschien dat de mensen ernaar staren, maar be confident en don’t care! Je bikinibody/swimsuitbody mag gezien worden!

ik durf niet eens mijn bikini/zwembroek aan

Oké, hier kan ik je nog gelijk geven. Als je écht niet tevreden bent met je lichaam en niet eens je bikini/zwembroek aan durft te trekken, dan is er werk aan de winkel. Niemand veroordeelt je over hoe je eruit ziet, maar het allerbelangrijkste is dat je jezelf goed voelt. Als dat niet het geval is, dan moet je daar iets aan doen. Zoek lotgenoten op, duik de kookboeken in en meet jezelf een gezondere levensstijl aan. Koop jezelf in de solden een flashy paar sportschoenen en get to work. In de zomer zijn er heel wat organisaties die bootcamps aanbieden, in groep sporten is namelijk net iets meer motiverend. Sport je liever alleen? Kies dan voor het zwembad (op een rustig moment) of ga een rondje hardlopen. Ooit ben je écht tevreden met je bikinibody/swimsuitbody, I promise!

Tot welke groep behoor jij? Wat zijn jouw zomerplannen? Shout it out in de comments!

Bron: Foto Jai79

Misschien vind je dit ook interessant?

Sharing is caring!

2 gedachten over “Wanted: bikinibody

  1. Eveline schreef:

    ik zit in de ‘could be better’ categorie, maar heb besloten om me er deze zomer gene f*ck van aan te trekken ?. Ja er zitten drie a vier kilootjes teveel aan mijn lijf maar dat heb ik alleen aan mezelf te danken. Ik ben onzeker over mijn buik dus draag een badpak. Mijn vriendinnen zeggen dan ‘ale ge moet u daar niks van aantrekken, draag toch een bikini’, maar ik voel me goed in het badpak, ik voel me er mooi in en kan zorgeloos naar het zwembad zonder aan mijn buik te denken. Ik vind niet dat een badpak iets ‘negatief’ moet zijn.

    • Heleen schreef:

      Way to go sweetie! We hoeven het onszelf niet te moeilijk te maken hé… en badpakken hebben inderdaad een negatieve stempel, maar tegenwoordig zijn er zoveel mooie modellen en ook mensen die wél graag in bikini paraderen, dragen er soms eentje. Helemaal niets mis mee dus. Laat ons maar lekker van de zomer genieten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *