Vakantie in eigen land

Hoewel ik met heel veel enthousiasme op een vliegtuig zou stappen richting de zon moet ik dat idee dit jaar laten varen. Ten eerste willen mijn benen en rug niet elke dag even goed mee en ten tweede is hubby in het buitenland (sad story I know!). Ik ga dus voor een vakantie in eigen land. Op het werk is het rustig dus ik heb best wel veel tijd om te genieten van de Belgische zon. Ik kon echt nog niet klagen tot nu toe!

Blue Buddha Beachbar

Lounge @ blue buddha beach bar

Ondertussen genoot ik al twee keer van de heerlijke garnaalkroketjes op Blue Buddha Beachbar in Oostende. Je hebt er best wel wat keuze aan hapjes en drank en de chilly loungemuziek neem ik er graag bij. Het enige wat ik als preggy nog mis is een gezellig loungezeteltje 😉 ’s Avonds kan je er trouwens mooie zonnige taferelen vanop de eerste rij meemaken!

Blue Buddha Beachbar

ambiance @ Q beach house

Q Beach House - Q mocktail

Q Beach House is al enkele jaren een begrip in Oostende tijdens de vakantie. Het is er altijd ongelofelijk druk, maar op heel wat avonden kan je er een dansje doen op een Sunset Concert. First one dit jaar was Bob Sinclar. Het publiek ging niet echt helemaal uit hun dak om 17u30, maar ’t was wel de moeite! Het volgende concert is op mijn verjaardag, Lost Frequencies beklimt dinsdag 19 juli de Q boat om 20u. Oja: de Q mocktail is een aanrader voor fans van bitter!

sunny lunches

Breng de zon zelf in huis met een gezonde lunch op je terras. Instant zomergevoel…

Sunny lunch

smoothies & ice-teas

Mix je eigen homemade smoothie of bereid je eigen ice-tea. Niet zo’n keukenprins(es)? Tegenwoordig vind je in elke stad wel enkele fijne bars die hun homemade versie aanbieden. Ik genoot laatst van een Pink Lady Ice-tea (met onder andere hibiscus) op een terrasje op de markt in Aalter. Ik ben de naam kwijt, maar ga op zoek naar het terras met de gele stoelen en houten tafeltjes.

Markt Aalter

let’s take a walk on the wild side

Oké, zou wild is het niet, maar plan eens een ochtendwandeling. Wij namen laatst onze auto (ik kan niet zo ver meer wandelen hé) naar een parking aan de rand van het Maria Hendrikapark in Oostende voor een heerlijke ochtendwandeling in het zonnetje. Vakantiegevoel check!

Wandeling

Wat doe jij om de vakantie toch een beetje in huis te brengen ook al ben je misschien aan het werk of ga je dit jaar ook niet naar het buitenland? 

Misschien vind je dit ook interessant?

Sharing is caring!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *