PINSPIRATION: mijn foodbucklist

Met Pinterest kun je werkelijk elk dood moment terug opvullen. Is het nu een minuutje of een half uur, Pinterest is always there. Ik ga er niet bewust op zoek naar bepaalde recepten, maar pin alles wat er yummy uitziet op mijn ‘Foodbucklist’ bord. Af en toe bewonder ik dat bord dan eens en met een beetje moed zet ik ook wat benodigdheden op mijn boodschappenlijstje om eens écht aan het werk te gaan. Deze receptjes blijven me voorlopig nog achtervolgen…

Allerhande - Paella

paella met kip en gamba’s

Oké dit recept staat nog maar net op mijn bucketlist, ik las het namelijk in de laatste Allerhande, een gigantisch handig boekje van Albert Heijn. Ik ben echt gek op paëlla maar het is echt zo’n gerecht dat je niet zomaar eventjes klaarmaakt. Still… ooit ga ik dit klaarmaken!

zalmburger

gezonde zalmburgers

Pinterest wist me te vertellen dat deze gezonde visburger al een jaar gepind staat. Hoog tijd om deze dus eens écht klaar te maken.

courgette lasagne

courgettelasagne

As easy as it sounds, maar ook deze staat al even op mijn foodbucketlist te pronken. Hubby maakt zo’n lekkere échte lasagne…

bloemkoolsticks

bloemkoolsticks

Ik kan me niet voorstellen dat ze lekker krokant worden, maar het ziet er toch ongelofelijk heerlijk uit. Ooit ga ik ze écht maken hoor!

Libelle-Lekker - rood fruit mascarpone

laagjesdessert

Dit dessertje van Libelle-Lekker mag dan niet het gezondste op mijn foodbucketlist zijn, maar de glaasjes met speculaas, rood fruit en mascarpone mochten hier echt niet ontbreken.

P.S. Via de foto kom je op het juiste receptje terecht!

Wat wil jij al zo lang eens klaarmaken?

Misschien vind je dit ook interessant?

Sharing is caring!

3 gedachten over “PINSPIRATION: mijn foodbucklist

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *