Weekly diary #1 – Reboot, huildagje en verjaardag vieren

Hi there! Het is zondag en het leek me fijn om eens een kijkje te nemen in ons leven als kersverse mama en papa. Kijk je mee?

Weekly Diary #1

maandag

Weekly diary - maandag

Op maandag hebben we helemaal geen zotte plannen. We krijgen bezoek van de mevrouw van kraamzorg. Terwijl zij de was doet, wat poetst en voor ons meisje zorgt, kunnen wij een wandelingetje doen, boodschappen halen of wat relaxen. Even time-out voor mama en papa. Aline werd gisteren trouwens 1 maand oud, niet te geloven hoe snel de tijd gaat (dat is dus écht waar hé!).

We startten beide trouwens ook onze workoutroutine, ik via Reboot (waarover woensdag meer!) en manlief is terug aan het lopen gegaan.

dinsdag

Weekly diary - dinsdag

Op dinsdag sta ik zoals elke morgen als eerste op (hubby doet de nachtshift) en maak ik mijn Rebootwandeling met de hond en Aline. Daarna neem ik een lekker ontbijtje.

Gisteren deden we boodschappen om de rest van de week gezond te eten met receptjes uit Nooit meer diëten van Sandra Bekkari. We eten deze middag schelvis (in plaats van koolvis) met rucolapesto, trostomaatjes en erwtenpuree. Getest en goedgekeurd!

woensdag

Weekly diary - woensdag

Op woensdag hebben we babybezoek, mensen die het huis komen bezoeken en doen we verder met Nooit meer diëten. Op het menu: lamskoteletjes met broccolipuree en jonge worteltjes. ’s Avonds zijn we doodop en ploffen we in de zetel.

donderdag

Weekly diary - donderdag

Mijn lieve mama is jarig! We lunchen ’s middags samen in Brus. Ik neem een Brussini (Turks brood) met zalm en dille. ’s Middags komt de kraamhulp langs, maakt ze het huis terug proper en bereidt het avondeten voor. We eten de groentelasagne met aubergine, tomaat en mozzarella uit Nooit meer diëten. Na het avondeten is het opnieuw televisietijd.

vrijdag

Weekly diary - vrijdag

Ik bak ’s ochtends een bananenbrood. Daarna is het tijd voor de tweede circuittraining uit Reboot. Na mijn douche ga ik richting Zeb op zoek naar een nieuwe broek (gezien de oude helaas nog niet passen). Het lijkt een eindeloze zoektocht en tegen de middag kom ik thuis zonder broek.

Dochterlief is vandaag 5 weken en die sprong lijkt haar niet echt te bevallen, ze weent de hele dag door en we zijn beide tegen de middag al gesloopt. We lunchen met courgetti. Hubby zorgt ’s middags voor Aline terwijl ik mijn zoektocht naar een nieuwe broek verderzet in Oostende (en met succes!). ’s Avonds heb ik een overleg met de collegaatjes en eten we Chinees.

zaterdag

Weekly diary - zaterdag

Het is een rustige ochtend, ik ga te voet naar de bakker met de hond en Aline. Thuisgekomen kruip ik achter mijn computer om wat te bloggen. In de namiddag vieren we met het hele gezin mama’s verjaardag in De Akkerhoeve in Waarschoot. De pannenkoeken waren zo lekker dat ik een foto vergat te nemen. We namen wel even tijd voor onze eerste gezinsfoto (buiten het ziekenhuis dan)!

zondag

Vandaag was het plan om op double date (of liever triple date) te gaan met lieve vriendin Hannah en haar gezinnetje. Arme hubby staat echter op met koorts, dus we moeten de plannen cancelen. Miel en Aline zijn stiekem nu al uitgehuwelijkt en ze hebben elkaar nog niet eens ontmoet 😉

Geen foto’s dus van vandaag: wij doen een dagje bankhangen!

Had jij ook een fijne week?

Misschien vind je dit ook interessant?

Sharing is caring!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *