Weekly diary #3 – weight watchen, girls night out en fun

Hi there! Het is zondag en het leek me fijn om eens een kijkje te nemen in ons leven als kersverse mama en papa. Kijk je mee?

Weekly diary #3

maandag

Weekly diary #3 - maandag

Maandag was ‘just an ordinary day’ met mijn Reboot workout, postnatale gymnastiek en de kraamzorg in huis. Vandaag test ik voor het eerst een Weight Watchers receptje uit, zalm met wortel en prei in papillot, lekker, én helemaal sana ook! ’s Avonds is onze kleine schat ontroostbaar en maken we een avondwandeling op het strand. We sluiten onze onverwachts actieve avond af met een rondje kermisvolk kijken op de Oktoberfoor in Oostende.

dinsdag

Weekly diary #3 - dinsdag

We maken onze dagelijkse ochtendwandeling met erna een lekker ontbijtje. ’s Middags gaan we wandelen in de Vosseslag in De Haan. Daarna nestel ik me in de zetel met een koffietje en Vitaya magazine, relax to the max!

woensdag

Weekly diary #3 - woensdag

Homemade burgers op een waldkornbroodje op het menu vandaag. Voor de rest een rustige dag zonder veel plannen behalve mijn Reboot krachttraining.

donderdag

Weekly diary #3 - donderdag

Alines eerste bezoekje aan de dokter van Kind & Gezin staat op het programma, maar behalve een volledige check-up gebeurt er niet veel. Daarna knuffelen we wat in de zetel en maak ik het middageten (kip met mozzarella en tomatensaus) klaar. Na onze lunch vertrekken we onmiddellijk naar Oostende voor een wandelingetje met dochterlief. Wanneer het bijna flesjestijd is stappen we Baristas No75 binnen voor een theetje en een koffie. Trots als een gieter geef ik mijn macarontje aan manlief én bestel ik zelf een theetje in plaats van de heerlijke Nutty coffee. Dat punten tellen, werkt echt voor mij…

Vrijdag

Weekly diary #3 - vrijdag

Een rustige ochtend, postnatale gymnastiek, een Reboot workout, een heerlijke douche, boodschappen doen en ik ben klaar voor de avond. Ik ga een avondje uit met de vriendinnen. We starten de avond met een Social Supper bij Histoires d’O in Oostende. Keilekkere hapjes in het midden van de tafel, een roséwijntje en gezellige meidenpraat, meer moet dat niet zijn! Om 1u duik ik mijn bedje in.

Zaterdag

Weekly diary #3 - zaterdag

Om 9u droppen we ons meisje bij mammie & pappie en vertrekken we richting Belgium Cable Park in Tertre om te waterskiën. Mijn armspieren zullen het geweten hebben, na twee uur met regelmatige pauzes hou ik het voor bekeken. Ik moet mijn dochter nog kunnen dragen haha!

Zondag

Weekly diary #3 - zondag

We zijn allebei wat stijf van het waterskiën/wakeboarden en knuffelen ’s ochtends wat in bed met onze kleine spruit. Daarna spreek ik af met een vriendin voor een wandeling aan zee. De zon schijnt zalig en de girlstalk doet deugd! Na het middageten (een simpele kipburger) gaan we met mammie wandelen langs ons nieuwe huisje. We moeten nog zoooo lang wachten om te verhuizen, bah! ’s Avonds gaat hubby in de hottub met wat vrienden, ik zorg voor Aline.

Wat was jouw hoogtepunt deze week? 

Misschien vind je dit ook interessant?

Sharing is caring!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *