Weekly Diary #4

Hi there! Het is zondag en het leek me fijn om eens een kijkje te nemen in ons leven als kersverse mama en papa. Kijk je mee?

Weekly Diary #4

maandag

Weekly Diary #4 - maandag

Maandag is een rustig dagje. Ik heb een afspraak in Gent, maar ben te vroeg, ik lees dus nog wat in mijn nieuw boek ‘Los’ van Diederik van Hoogstraten. Ik lees het niet specifiek voor het trailrunnen, maar eerder voor de filosofie, ik ben benieuwd naar de rest van het boek! Het is keimooi weer aan zee wanneer ik terugkom en we doen nog een terrasje op de beachbar in de buurt.

dinsdag

Weekly Diary #4 - dinsdag

Gisteren had ik geen tijd voor mijn Rebootworkout, dus ik start de dag met de cardiotraining van vandaag (35 minuten wandelen) en ga daarna verder met de circuittraining van maandag. ’s Middags trekken we naar Brugge voor een vriendinnendate, Elke is helemaal zot van Aline! We aten trouwens een hamburger bij Jilles, yummy, maar niet zo goed voor dat punten tellen…

woensdag

Weekly Diary #4 - woensdag

’s Ochtends doe ik eerst mijn Reboot workout. Om 10u30 worden we verwacht bij de crèche voor een eerste ‘wenmomentje’ samen met mama en papa. Ons kleintje slaapt de helft van de tijd, maar terwijl zien wij al eens hoe alles eraan toegaat. De andere kindjes zijn zo nieuwsgierig naar dat kleine baby’tje! ’s Middags eten we bij mams en paps een stoofpotje met kalkoen uit Nooit Meer Diëten. Ze zijn ook helemaal fan! In de namiddag studeer ik nog wat verder aan mijn cursus Voedingsleer.

donderdag

Weekly Diary #4 - donderdag

Een quality time dagje! We eten ’s middags tomaat-garnaal en maken daarna een wandeling in het zonnetje op de Schorre in Oostende. Daarna ga ik een koffietje drinken bij Ora met lieve vriendin Nieke, spring even binnen bij een andere lieve schat en ga door naar het werk. We hebben namelijk de overdracht gepland en bekijken samen eens de planning die ik voor ogen heb. Nu moet ik enkel nog iedereen opbellen, maar dat is helaas niet zo simpel als het lijkt 🙂

vrijdag

Weekly Diary #4 - vrijdag

De ochtend gaat voorbij, ik doe mijn Reboot circuittraining en ’s middags eten we volkoren penne met scampi’s en tomatensaus. Daarna ga ik naar de laatste postnatale gymnastiek. Ik heb nog wat sessies tegoed, maar het is niet haalbaar gezien ik terug ga werken. ’s Middags komt ook de kraamhulp voor de laatste keer, vanaf nu moeten we weer zelf de was doen en strijken, verdorie! ’s Avonds brengen we Alinetje naar mijn ouders en gaan wij lekker genieten van wellness in Knokke (daarover later meer!). Eens terug in Gistel blijkt dat mevrouw weer suuuuperflink is geweest en meer dan de helft van de avond geslapen heeft. Dat belooft voor vannacht denken we dan…

zaterdag

Weekly Diary #4 - zaterdag

Hoera! Aline slaapt van 22u tot 6u! Ik maak een vroege ochtendwandeling. Wanneer manlief wakker is, ga ik de boodschappen ophalen bij Collect & Go (zoooo handig). ’s Ochtends hebben we alweer een date met mijn ouders, we gaan samen naar de wijnproeverij van Wijnhandel Lootens in Gistel. We trekken eigenlijk niet meer zo regelmatig een fles open, maar onze collectie rosé en witte wijn is op, dus we kunnen wel wat gebruiken.

zondag

Weekly Diary #4 - zondag

Familietijd! Oma en opa zijn 60 jaar getrouwd en er is een verrassingsfeest gepland. Mijn meter was vorig jaar 30 jaar getrouwd, mijn mams en paps dit jaar 35 jaar. Driedubbel feest dus! Op onze babyborrel had ik niet echt veel tijd om met iedereen te praten, dus ik ben blij onze familie even terug te zien. We eten ’s middags winterbbq en papa zorgde voor het dessertbuffet. Vandaag tel ik geen punten…

Het is een drukke dag en we zijn dan ook blij als we in de auto zitten op weg naar huis. Domper op de avond: een ongeval in Merelbeke en we staan in de file, bah!

Misschien vind je dit ook interessant?

Sharing is caring!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *