Weekly Diary #5 – back to work, Rebooten en wandelen

Hi there! Er is alweer een week voorbij en het leek me fijn om eens een kijkje te nemen in ons leven als kersverse mama en papa. Kijk je mee?

Maandag

Weekly Diary #5 - maandag

Mijn eerste werkdag vandaag. Hubby staat op met de kleine zodat ik nog wat kan soezen. We ontbijten samen en ik vertrek op tijd naar het werk om nog wat dingen voor te bereiden. De dag begint al goed wanneer de twee eerste kindjes naar het toneel moeten, gelukkig kan ik al met een van beide tijdens de speeltijd kennismaken. Ik blijf op school nog wat knipwerk doen en ga dan een soepje eten bij Flavors. Wortel-paprikasoep, superlekker! Na twee overlegjes ga ik naar huis en van 16u tot 17u ga ik nog even naar een andere school voor mijn laatste uurtje logopedie. ’s Avonds in bed besef ik dat ik de Rebootworkout totaaaaal vergeten ben, verdorie het begint al…

Dinsdag

Weekly Diary #5 - dinsdag

Werkendag opnieuw en vandaag heb ik het gezelschap van een stagiair. Wel eens fijn om niet alleen in de auto te zitten. In de namiddag heb ik drie uurtjes vrij en ga ik samen met hubby en Aline naar de eerste sessie babymassage waar we eindigen met een badje in de tummytub. Megaleuk en superschattig, maar de foto houden we voor onszelf. Daarna werk ik nog een uurtje en om 18u30 ben ik thuis! Ik had gisteren geen tijd (en goesting ja) om mijn Reboot workout te doen, dus na het avondeten (eenpanspasta met salami) doe ik de workout van maandag voor de televisie.

Woensdag

Eigenlijk moest ik gisteren beginnen joggen, maar het weer liet dat echt niet toe. Ik wil mijn eerste loopje écht niet in de regen doen, dat is gedoemd om te mislukken 🙂 Mijn plan was dus om dat deze morgen te doen, maar het regende pijpenstelen. Tegen 11u30 ga ik aan het werk. De middag verloopt een beetje chaotisch, de eerste zit vast in de file en ik verzet de afspraak naar 16u30. Die van 15u komt niet af, dus dan bel ik maar weer om de eerste wat te vervroegen. Uiteindelijk ben ik om 17u30 thuis en is het weer geen weer om te gaan joggen, bah! Ik doe dan maar de workout van vandaag voor de televisie. Geen foto’s vandaag, oeps!

Donderdag

Weekly Diary #5 - donderdag

Vandaag ‘test’ ik eens hoe lang mijn ochtendroutine duurt inclusief mezelf klaarmaken, Aline aankleden, eten geven, een wandeling maken met de hond en ontbijten. Het had eigenlijk de ideale dag geweest voor een ochtendloopje, maar dat past nu niet in de planning. Ik wist dat het moeilijk ging zijn… Om 9u30 vertrek ik naar het werk, mijn springuur gebruik ik voor mijn àllereerste rondje joggen en om 17u30 ben ik thuis. Normaalgezien werken logopedisten veel later, maar ik moet rekening houden met het sluiten van de crèche om 18u. Aline gaat trouwens nu nog niet naar de crèche, manlief is nog thuis, maar ik kan mijn agenda nu eenmaal niet elke week veranderen 😉 ’s Avonds eten we Chinees omdat ik een keyingrediënt vergeten was voor het avondmaal, oeps!

Vrijdag

Weekly Diary #5 - vrijdag

’t Is feestdag!! De eerste werkweek is voorbijgevlogen en vandaag krijg ik een extra dagje verlof, joepie! Ik start de dag met een stevige wandeling met dochterlief en doggydog. Daarna krijgen we de opruimkriebel en beginnen we aan onze extreem onordelijke papierwinkel. Dat met mijn eigen organisatietips 😉 ’s Middags eten we de rest van de afhaalchinees op en maken we een wandeling met mams en paps in De Haan. Wat een zaaaaalig zonnetje!

zaterdag

Weekly Diary #5 - zaterdag

Ik start de morgen met mijn laatste Reboot circuittraining van deze week. Hubby wil al eeuwen een nieuwe ‘deftige’ winterjas, maar we komen niet goed overeen wat stijl betreft 😉 We gaan op zoektocht door Oostende (met succes!), lunchen ’s midddags in De Grote Post met Sofie en ontvangen in de namiddag nog wat babybezoek.

zondag

Weekly Diary #5 - zondag

In ons nieuwe huis is onze woonkamer véél groter, waardoor je onze zetel bijna niet meer zal zien staan. We kochten vorig jaar een nieuwe degelijke (en dure) leren zetel en hem omruilen is geen optie, dus we bestelden een extra poef die we vandaag gaan ophalen. Daarna rijden we door naar Antwerpen voor een spelletjesmiddag met de logopedievriendinnen. We spelen in feite maar één spelletje (Saboteur) want de kindjes gaan met alle aandacht lopen! ’s Avonds kruip ik vroeg in bed, want ik ben al de hele dag misselijk. Dat is dan ook meteen de reden dat deze post er op dinsdag komt en niet op zondag…

Misschien vind je dit ook interessant?

Sharing is caring!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *