Weekly Diary #6 – werken, Rebooten en chillen

Hi there! Het is zondag en het leek me fijn om eens een kijkje te nemen in ons leven als kersverse mama en papa. Kijk je mee?

maandag

Weekly Diary #6 - maandag

Na een fijn weekendje alweer back to work. Eerst breng ik ons scheetje voor de allereerste keer naar de crèche voor een halve dag. Ik vertrek met een klein hartje en om 13u blijkt maar weer eens dat we een fantastisch brave baby hebben. ’s Avonds is het tijd voor een gynaecologische check-up: kleedje aan en boekje mee en ik ben er klaar voor. Het boek vordert niet echt, hoewel het wel een leuk boek is (Los van Diederik van Hoogstraten)…

dinsdag

Weekly Diary #6 - dinsdag

De werkdag start om 10u dus eerst maak ik een ochtendwandeling met doggy en dochterlief. In de namiddag volgt onze tweede sessie babymassage. Aline is niet zo stil als de vorige keer, maar ze doet lekker mee aan het mooi babyconcert 😉 ’s Avonds eten we hamburgers op een speltbroodje en een slaatje met zoete aardappel en gegrilde paprika met een yoghurtsausje, echt een toppertje!

woensdag

Weekly Diary #6 - woensdag

Ik tik mezelf op de vingers, want ik voerde deze week nog geen Rebootworkout uit (behalve mijn wandeling van gisteren). Ik wil me er echt graag aan houden dus ik begin de dag met de circuittraining van maandag. Daarna ga ik naar school voor een eerste therapie. Na het werk ga ik nog een rondje joggen, de volle 16 minuten met wat snelwandelen tussendoor. Als diner eten we quiche met pompoen en spekjes uit de reclamefolder van de Colruyt, echt lekkere receptjes staan erin.

donderdag

Weekly Diary #6 - donderdag

Wakkerworden met een glimlach van dochterlief is zoooo’n heerlijk begin van de dag. Ik gooi er nog een Rebootworkoutje in en neem een douche. Ik werk tot 13u45 en ga dan naar Esthetique Céline voor een massage. In november loopt een actie waarbij je maar 20 euro betaalt voor een massage van een uur. Dat is gewoon een uur keihard genieten (en tetteren) voor een spotprijsje! We eten vandaag pasta met erwtjessaus (met room en parmezaan) en gebakken zalm, opnieuw uit het Colruytboekje.

vrijdag

Weekly Diary #6 - vrijdag

Niet mijn favoriete werkdag van de week, maar er moeten centen verdiend worden. We starten daarna het weekend met een lekkere GT en een hapje. Het avondmaal wordt zoete aardappelpasta met geitenkaas, tomaat en spekjes, yummy!

zaterdag

Weekly Diary #6 - zaterdag

US-TIME! We starten de dag op het gemak en gaan op babyboodschappen naar Dreambaby, Orchestra en JBC. Aline groeit als kool dus we slaan alvast een groter maatje bodies en wat kleertjes in. We ‘lunchen’ in de McDonalds, ik stoef er niet graag mee maar de nieuwe burger ‘Juicy Jane’ was eigenlijk best wel lekker! Na de boodschappen maken we nog een strandwandeling en daarna nestelen we in de zetel voor Belgium’s Got Talent. Manlief gaat deze avond op schok en vrouwtjelief werkt wat aan de blog!

zondag

Weekly Diary #6 - zondag

Girlstime vandaag! Aline en ik gaan op bezoek bij logovriendin Julie die onlangs verhuisde en daar ook haar eigen praktijk uit de grond stampte. Logopedie nodig regio Stekene? Eén adres: De Vertelboom! Ze bakte lekkere wafels en ’t was een supergezellige middag! Batterijen opgeladen voor een nieuwe week…

Misschien vind je dit ook interessant?

Sharing is caring!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *