Weekly Diary #7 – werken, ziek en familietijd

Hi there! Het is zondag en het leek me fijn om eens een kijkje te nemen in ons leven als kersverse mama en papa. Kijk je mee?

maandag

Weekly Diary #7 - maandag

Na een fijn weekendje is het alweer tijd voor een nieuwe werkweek. Vorige week ontving ik mijn MyContigo Pinaccle thermosbeker. Hij is perfect voor een koffietje én mijn soepje, even dilemma ’s ochtends dus 😉 Hij heeft een speciale lock-knop zodat hij zeker niet gaat lekken in je tas én is supergemakkelijk proper te maken. Tijdens mijn middagbreak start ik aan week 7 van het Rebootprogramma, Aline vindt het fantastisch om te kijken hoe mama staat te springen.

dinsdag

Weekly Diary #7 - dinsdag

Ook dinsdag start ik met een lekkere Nespresso met een beetje melkschuim in mijn thermosbeker. Ik kreeg voor mijn verjaardag van hubby een Herschel Supply rugzak en daar ben ik nog steeds heel erg blij om. Het is misschien niet het meest fashionable stuk, maar ik heb altijd ontzettend veel mee en zo spaar ik mijn rug.

woensdag

Weekly Diary #7 - woensdag

Het is overduidelijk herfst, dus de spelletjes die ik gebruik tijdens de oefeningen zijn dan ook herfstgetint 🙂 Dit verzamelspelletje is echt mijn favoriet. ’s Avonds eten we hertenragout met verse appelmoes (zonder toegevoegde suiker) en pommes duchesses. Manlief is helemaal in de wolken en claimt dat we dit echt meer moeten eten.

donderdag

Weekly Diary #7 - donderdag

Ons meisie heeft al eventjes een stevige hoest, waardoor ze ’s nachts niet meer doorslaapt (bummer), maar manlief neemt deze shift voor zijn rekening. Op donderdag sta ik op, geef ik Aline haar flesje terwijl ik lekker ontbijt, maar na vijf minuten zit ik al te zweten in onze living. Het lijkt me dan ook duidelijk dat werken er vandaag niet zal inzitten. Ik wacht nog even af, maar het verdict van de thermometer is 38°. Gezien mijn normale temperatuur rond de 36° is, wordt het een dagje zetel. ’s Middags eet ik toast van de restjes luxebrood (koekebrood) met een zachtgekookt eitje, yummy! ’s Avonds komt Daisy op bezoek en eten we chateaubriand (gegaard in de oven, heeeeeerlijk mals) met frietjes en rauwkost.

vrijdag

Weekly Diary #7 - vrijdag

Zo heerlijk om wakker te worden met een glimlach van die kleine schat. Ik sta op met tegenzin en voel mijn hoofd alweer barsten, maar het werk roept vandaag. Twee keer in de week loopt een stagiaire met ons mee en ik kan het haar écht niet aandoen om die dag later in te halen… Geluk bij een ongeluk: mijn collega kan niet werken vandaag dus ik krijg er nog een stagiaire bij! Fijn dat ik mijn stem nu kan sparen 🙂 Werken tot 13u15, nog even administratie afwerken en naar huis en CHILL! We nemen met z’n drietjes een badje en Aline zwemt in het rond (voor zover ze kan haha).

zaterdag

Weekly Diary #7 - zaterdag

Familytime na een ochtendwandelingetje! Kleine Ada wordt volgende week 1 jaar en dat moet gevierd worden! Niet zo goed voor de Weight Watchers punten, maaaaaar ik blijf binnen mijn weektotaal, hoera. Nogal een geluk dat ik geen grote taartenfan ben, de haverkoekjes van Ikea zijn een ander verhaal… We nemen ook nog een nieuwe familypic, Aline had er iets minder zin in 😉

zondag

Weekly Diary #7 - zondag

Ik voel me nog steeds niet de beste versie van mezelf, maar voel me al veel beter. De laatste Rebootworkout doe ik ’s morgens na Alines flesje. Daarna kijk ik ook nog de eerste aflevering van Gilmore Girls ‘A Year in The Life’. ’s Middags gaan we een koffietje drinken en maken we een wandelingetje op de dijk.

Had jij een fijne week?

Misschien vind je dit ook interessant?

Sharing is caring!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *