Weekly Diary #8 – verkouden, werken en big family

Hi there! Er is alweer een week voorbij en het leek me fijn om eens een kijkje te nemen in ons leven als kersverse mama en papa. Kijk je mee?

maandag

Weekly Diary #8 - maandag

Workywork alweer. Ik geniet daarvoor steeds van de ochtendmomentjes met Aline, ’s ochtends lacht ze nog meer dan normaal! Op school  neem ik tijdens het wachten een shameless selfie, ik schrik ervan hoe lang mijn haar al is. Hoewel het wil maar niet snel genoeg groeien na mijn drastische beslissing vorig jaar.

dinsdag

Weekly Diary #8 - dinsdag

Net zoals gisteren wordt het ook vandaag een vroege morgen, ik  ben nog steeds verkouden en ik hou mezelf wakker met die snotneus. Ik wil manlief niet wakkermaken, dus ga dan maar vroeg uit de veren. Ik werk mijn Rebootworkout van gisteren af, douche en ontbijt. Pas daarna wordt Aline wakker, i-de-aal! Voor de rest gewone werkendag…

woensdag

Weekly Diary #8 - woensdag

Een voordeel van kort haar: een ingevlochten vlecht is niet zo moeilijk én lang werk. Nadeel: diezelfde vlecht blijft niet zo lang zitten. Voor ik naar de crèche en het werk vertrek, belt meneer bPost aan de deur met een pakketje van Balade. Ze ontwikkelden I Love Choco met 70% minder suiker en 40% minder vet, ideaal voor de chocolovers onder ons. Mijn lunch op het werk bestaat uit een Delhaize falafel – hummus salade, yummy!

Weekly Diary #8 - pakketjes

donderdag

Weekly Diary #8 - donderdag

Ik besef dat de brievenbus al even niet meer geleegd werd en wanneer ik ze opendoe, wachten er nog meer pakketjes me op! Ik schreef me via Trnd in voor een Zalando campagne. Ik bestelde onmiddellijk kleertjes voor Aline (’t leven van een mama) én mag ook fijne kortingsbonnen uitdelen. Als je ze komt halen, kan je er eentje reserveren… Daarnaast won ik via Wpg Uitgevers een exemplaar van ‘Snel gefikst’ van Dries Henau en Yuri Vandenbogaerde. Ik ben echt superbenieuwd wat dit boek ons te bieden heeft. De huis-tuin- en keukentips zullen sowieso van pas komen in het nieuwe huis. Tijdens het televisiekijken maak ik tijd voor mijn Rebootworkout van woensdag, Aline kijkt zoals gewoonlijk mee en vindt het fantastisch!

vrijdag

Weekly Diary #8 - vrijdag

Ik werk tot 16u en daarna is het family qualitytime. We aten lekkere rosbief met frietjes. Het had een romantische tête a tête moeten worden, maar dochterlief was jaloers en zette het op een wenen. Het werd dan ook een dinertje met dochterlief op schoot. Het was een vermoeiende dag en ik val dan ook ’s avonds tijdens Belgiums Got Talent al in slaap in de zetel.

zaterdag

Weekly Diary #8 - zaterdag

Familytime! Hubby is ervan overtuigd dat hij drie kinderen alleen zou aankunnen, maar we passen toch maar met z’n tweetjes op lieve nichtjes Ada en Marit. Na Ada’s dutje gaan we richting Top Fit in Middelkerke, naast skiën is er ook een heus speeldorp voor de kleintjes! De kindjes hebben de tijd van hun leven en Aline is lekker rustig. ’s Avonds kwam de Sint langs bij oma en opa.

zondag

Weekly Diary #8 - zondag

Na een gezond ontbijtje en een uitgebreide apero trek ik met Jacoba en Nieke richting Gistel. Een tijdje geleden schreven we ons in voor het Wow-event van Vip Fit. De hele middag is gereserveerd voor Women Only Workouts. We starten met zumba, daarna een soort afrodans, fatburning, xco en lady class. De laatste energy class laten we voor wat het is, too much for my mommy body! ’s Avonds om 21u ben ik uitgeteld…

Vind je het fijn zo wat te weten te komen over ons leven? Laat het zeker weten in de comments!

Misschien vind je dit ook interessant?

Sharing is caring!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *