Weekly Diary #9 – Aline 3 maand, datenight en verjaardag vieren

Hi there! Het is zondag en het leek me fijn om eens een kijkje te nemen in ons leven als kersverse mama en papa. Kijk je mee?

Maandag

diary

Just an ordinary working day. Ik nam zelfs geen foto’s, zo spannend was het! Ik zag wel de eerste #2016bestnine instagramposts voorbij komen en ik was nieuwsgierig naar de mijne. Turns out dat onze Aline keipopulair is 😉

Dinsdag

diary

Aline moet normaal niet naar de crèche vandaag, maar er is hoog bezoek van Sinterklaas dus deze morgen even een uitzondering. Aline is superflink (wacht tot volgend jaar haha) en mama en papa nemen de snoeperijtjes in ontvangst. Daarna moet ik werken tot 17u30. Meneertje Vespa blies deze middag zijn laatste adem uit (ondertussen al herrezen hoor) dus manlief komt me ophalen en we kunnen niet weerstaan aan de lokroep van de Pizza Hut Delivery. Jammergenoeg krijgen we een verkeerde pizza mee, maar dat werd intussen al gecompenseerd door Pizza Hut, topservice!

Woensdag

diary

Ik start pas om 11u40 met werken dus doe ’s ochtends even mijn eerste Rebootworkout. Ik heb ze even uitgesteld want ik was nog stijf van het sporten op zondag. Wanneer ik op het werk komt, ligt een cadeautje op mijn bureau te wachten. Ik ben zoooo blij met zo’n lieve collegaatjes! Met mijn gat in de boter gevallen!

Donderdag

Weekly Diary #9 - donderdag

Na een ochtendwandelingetje met de hond is het tijd om te werken. Ik had al enkele dagen mandarijntjes mee en besluit ze eindelijk op te eten. Ik vind het pellen altijd zo een gedoe en de smaak kan soms zo tegenvallen! Deze zijn echter suuuuperlekker!

Vrijdag

Weekly Diary #9 - vrijdag

Aline is drie maand vandaag en lacht er op los in de crèche. In de namiddag is ze iets minder blij, maar hubby en ik nemen toch het huis onder handen met een flinke poetsbeurt. Daarna doe ik mijn tweede Reboottraining van deze week. Mijn armspieren hebben duidelijk nog wat training nodig vindt manlief (ik citeer: je moet je armen strekkennnnn). ’s Avonds kijken we met vrienden naar Belgium’s Got Talent

Zaterdag

diary

Christmasshopping! Hubby is binnen een kleine twee weken het land uit dus kerstfeestje 1 vindt volgende week al plaats. We moeten nog heel wat cadeautjes inslaan en gaan meteen ook voor mijn familie aan de slag! Om 13u hebben we zo goed als alles wat we nodig hebben én hebben we lekker licht geluncht bij De Grote Post. ’s Avonds is datenight bij De Kruidenmolen in Klemskerke, het doet zo’n deugd om eventjes enkel man en vrouw te zijn en niet mama en papa.  We weten dat ons meisje in goede handen is bij vriendinnetjes Sofie & Lisa. Na iets te veel wijn, ook iets te veel (maar heel lekker eten) en veel gebabbel gaan we naar huis.

Zondag

Weekly Diary #9 - zondag

Om 10u worden bij Giverny verwacht voor een birthdayontbijtje. Naast een lekker en gezond ontbijtje doet de girlstalk zoooooveel deugd. Wanneer ik thuiskom, ga ik met manlief, Aline en doggydog Boy nog een wandelingetje maken in ’t bosje in Oostende. We sluiten de zondagmiddag af met een spelletjesmiddag met de vrienden.

Had jij een fijne week?

Misschien vind je dit ook interessant?

Sharing is caring!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *