Weekly Diary #10 – eerste kerstfeestje en verjaardagen

Hi! Opnieuw een druk weekend, dus ik blik vandaag terug op de voorbije week. Kijk je mee?

maandag

Bereid je voor op een ‘saaie’ week, op gebied van foto’s dan, want het was echt de normaalste werkweek tot nu toe 🙂 Geen spannende belevenissen vandaag, ik nam zelfs geen foto’s… Behalve van mijn fout geparkeerde wagen haha. Al een jaar parkeer ik op dezelfde plaats zonder te betalen (met het idee dat ik er niet hoef te betalen), bleek vandaag van wel dus!

dinsdag

Weekly Diary #10 - dinsdag

Again, een fantastisch interessante dag. Na mijn ontbijtje ga ik aan het werk tot ’s avonds. We hadden normaal met vrienden afgesproken, maar die afspraak kan spijtig genoeg niet doorgaan.

woensdag

Weekly Diary #10 - woensdag

Onze minikerstboom fleurt het huis op. Daarna alweer back to work. Een koffietje in mijn Contigo thermosbeker zorgt voor de nodige energie.

donderdag

Weekly Diary #10 - donderdag

Na een ontbijtje met het laatste restje granola is het tijd om te werken. Ik speel vandaag kerstspelletjes met de kids! Doel: zoveel mogelijk kerstballen verzamelen.

vrijdag

Weekly Diary #10

Na opnieuw een dagje werken, ga ik Aline om 14u ophalen in de crèche. Ze had een supergoeie dag en lachte erop los. Wanneer ik haar in de auto zet, trakteert ze me op een mooie blik die ik wel moét delen. ’s Avonds gaan we naar Pippa kijken in Kinepolis, echt een topfilm!

zaterdag

Weekly Diary #10 - zaterdag

Workouttime, het lukt me niet echt om me aan de dagen te houden die het boek Reboot voorschrijft, dus vandaag mijn tweede workout van deze week. ’s Middags komen mijn ouders en zus, schoonbroer en neefje langs om afscheid te nemen van manlief (en ook voor de gezelligheid natuurlijk). ’s Avonds vieren we (om dezelfde reden) een vervroegde kerst. Aline is helemaal in kerstsfeer!

zondag

Weekly Diary #10 - zondag

Drukke dag! We starten met een ontbijt bij Hotel Andromeda, echt genieten met z’n drietjes. We wandelen nog even door de stad en gaan dan huiswaarts. ’s Middags worden we verwacht bij de buren voor het verjaardagsfeestje van kleine Robbe. Die avond vieren we nog een verjaardag van birthdayboy Robin.

Misschien vind je dit ook interessant?

Sharing is caring!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *