16 keer 2016

2016 was het jaar dat wij voor het eerst papa z’n mama werden, naast man en vrouw zijn. De geboorte van Aline was natuurlijk wel het hoogtepunt, maar er gebeurde nog heel wat leuks in 2016!

Christmas Quote - Charles Dickens

één

In het begin van het nieuwe jaar wou ik naar de dokter stappen met erge steken in mijn buik… Dokter hubby raadde echter een zwangerschapstest aan. Na twee seconden (ipv de verplichte twee minuten) wachten, bleken we een kleintje te verwachten! Het is waar, wanneer je het loslaat, dan komt de verrassing plots heel snel!

twee

Met een pril zwangerschapsbuikje maar vooral grote vermoeidheid en serieuze misselijkheid was ik op 13 februari getuige op het huwelijksfeest van lieverdjes Tycho & Sanne! Zo’n fijne herinnering , maar jammergenoeg zonder hubby.

drie

In maart gaan we op skivakantie. Wegens de vermoeidheid en toch ook voor de veiligheid hou ik het zo rustig mogelijk. Toch was het een topvakantie met Nieke & Brecht!

vier

Begin april brengen we een bezoekje aan Oak in Gent. Ze houden supergoed rekening met mijn zwangere buikje en we hebben echt een heerlijk dinertje gehad!

vijf

Eindelijk mag de wereld weten dat we een klein meisje verwachten! Ik kan het nu ook niet goed meer verbergen, want ik ben al bijna 16 weken ver!

zes

Manlief is half april terug naar India voor het werk, maar laat overal in huis de allerliefste briefjes achter! Zelfs na enkele weken, vind ik nog steeds briefjes terug. Wenen!

zeven

Eind april is Barrio Cantina terug in het land! Echt zo leuk en gezellig die foodtruckfestivals!

acht

Met de logopedievriendinnen trekken we een weekendje naar zee. Ik ben niet de enige preggy, joepie!

negen

In mei heb ik een dipje, de vriendinnen halen me er helemaal uit met een onverwachte babyshower.

tien

Eind mei is het tijd voor een vrijgezellenfeestje. Het wordt een weekendje Antwerpen met lasershooten, leuke opdrachtjes en een cocktailworkshop. Feesten laat ik aan me passeren, de vermoeidheid is nog steeds onoverwinbaar…

elf

Nog meer culinaire uitstapjes! In juni gaan we met de oudjes naar Belle de Jour in Oostende. Voor Aarons verjaardag gaan we met z’n twee naar de Upper Room Bar van The Jane. Yummy!

twaalf

Verhuisplannen! Begin juli tekenen we het eerste contract van ons nieuwe huis bij de notaris. In december is alles officieel, in de zomer van 2017 kunnen we eindelijk verhuizen!

dertien

Manlief vertrekt voor z’n laatste zes weekjes werken, mijn 25ste verjaardag vier ik met mijn gezin en vriendinnen.

veertien

Half augustus zijn we herenigd, gaan we samen nog naar twee huwelijksfeesten (ik was echt niet meer fotoproof sorry?) en doen we nog een zwangerschapsshoot. Aftellen!

vijftien

Het lange wachten wordt beloond! 9 september 2016 wordt onze kleine schat Aline geboren. We zijn zo ongelofelijk blij en trots!

zestien

Ons eerste uitje zonder Aline is al na drie weken een feit, we vieren onze eerste huwelijksverjaardag in stijl bij restaurant Plassendale. Na een momentje met z’n tweetjes, genieten we dubbel en dik van alle familietijd!

Als dat geen mooi jaar is! Het jaar 2016 afsluiten doe ik met gezellig feestvieren met mijn familie. Alines eerste feestdagen zonder haar papa, maar samen slaan we ons erdoor!

Fijne feestdagen!

Misschien vind je dit ook interessant?

Sharing is caring!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *