TAG – Afscheid van 2016, hallo 2017!

Alweer een persoonlijke blogpost hier, maar met een oproep om ook wat meer te weten te komen over jou! Met Kerstmis wou ik graag een ‘Christmas tag’ invullen, zo een vragenlijstje met allemaal leuke vragen rond kerst, maar ik had uiteindelijk geen tijd meer en nu is het toch ietsje te laat. Ik stelde daarom zelf een lijstje op met leuke vragen rond kerst én Nieuwjaar, want binnenkort is het byebye 2016 en hallo 2017!

Nieuwjaar

waar vier jij de feestdagen?

Ik vierde kerstavond en kerst bij mijn ouders, al was Kerstmis zelf niet echt een groot feest, maar eerder wat uitbollen van de dag ervoor. Mijn verslagje daarvan lees je in mijn laatste Weekly Diary! Oudejaarsavond vier ik bij mijn broer en schoonzus, de kindjes en wat vrienden van hen. Als even-alleenstaande mama kan (en wil) ik niet gaan feesten en ook de vriendinnen hebben dit jaar plannen met andere vriendengroepen. Het lijkt me voor Aline het fijnste om op een herkenbare plek te zijn met niet té veel drukte.

welke cadeautjes staan op je verlanglijstje?

Tot grote ergernissen van onze families stonden op onze (van manlief en mezelf) wishlists maar twee dingen: een cadeaubon van Neckermann en een baby-en doggysit. Zij die ons naampje getrokken hebben, hadden dus niet erg veel keuze. Ons plan? In het voorjaar willen we een citytrip maken naar Rome! We gaan dit jaar niet op skivakantie en met de babydrukte kunnen we wel wat extra qualitytime gebruiken.

Over cadeautjes gesproken… Nog tot het einde van dit jaar kun je deelnemen met mijn wedstrijd om Nooit Meer Diëten deel 3 van Sandra Bekkari te winnen!

staat er een kerstboom in huis?

Jep, een mininepkerstboompje staat dit jaar op onze televisiekast. Het is niet veel, maar de kerstlichtjes geven zoveel gezelligheid. Volgend jaar, in het nieuwe huis, wil ik een mooie grote kerstboom plaatsen. Liefst een nep, want ik kan niet zo goed voor plantjes zorgen en die lijken me ook het handigst om het huis proper te houden. Als iemand me kan vertellen waar ik een hele mooie kan vinden, dan hoor ik dat graag!

wat is jouw favoriete kerstsong?

Sowieso ‘All I want for Christmas’ van Mariah Carey. Mijn andere favorietjes kun je hier vinden. Zelfs na Kerstmis staat de CD van Michael Bublé nog meerdere keren op repeat!

wat was het mooiste moment van 2016?

Dit antwoord moet ik volgens mij niet vertellen, maar weet iedereen wel uit zichzelf, maar voor de volledigheid doe ik het toch: de geboorte van Aline natuurlijk! Andere fijne momenten lees je hier.

heb je goede voornemens?

Goh, ik zou het geen goede voornemens noemen, niet zoiets als ‘op 2 januari ga ik gezonder eten’. Neen, ik wil in 2017 gewoon verderdoen zoals ik bezig ben. De focus op gezond, maar ook eens de teugels loslaten zonder schuldgevoel. Daarnaast wil ik terug wekelijks gaan sporten. Naast wat workouts thuis ga ik terug één keer per week boksen!

welke oudejaarsavond is jou het meeste bijgebleven?

Jammergenoeg is dat de oudejaarsavond van een drietal jaar geleden denk ik ondertussen. Ik had toen net wat glaasjes teveel op met een vrij vroeg einde van de avond en een niet zo fijne nieuwjaarsdag. Sinds die avond ben ik niet meer zat geweest en ook niet van plan het ooit nog eens te worden!

Ik ben benieuwd naar jouw antwoorden op mijn tag, laat ze even weten in de comments of kopieer ze op je blog!

Misschien vind je dit ook interessant?

Sharing is caring!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *