Wat heb je gemist in 2016? De favoriete blogposts!

Er zit alweer een jaartje bloggen op en een nieuw jaar vol leuke nieuwe dingen komt eraan. Zo ga ik éindelijk de blognaam veranderen (geduld is een schone deugd!) en heb ik al veel fijne ideetjes om jullie opnieuw een jaartje (proberen) te boeien. Ongetwijfeld heb jij de blog op de voet gevolgd dit jaar, maar misschien heb je toch iets leuks gemist. Daarom een lijstje met de meest gelezen blogposts van 2016.

Little Snowman Coming

little snowman coming

Mijn favoriete nieuws van 2016 werd ook jullie favoriete en zo meest gelezen blogpost. Het bloggen was even zoek en dat had wel een héél goede reden.

wij zijn verliefd

Met stip op nummer twee en perfect volgend op nummer één kwam de geboorteaankondiging van Aline op de tweede plaats in de meest gelezen blogposts.

Bananenbrood met bessen

gezonde recepten voor het nieuwe jaar

Na de feestdagen wou ik je graag op weg zetten met mijn favoriete gezonde recepten. Misschien kan je ze nu ook wel gebruiken?

back on track na een cheat day

Of na meerdere cheatdagen… Na een vreetfestijn willen jullie duidelijk de draad terug opnemen.Hier lees je hoe je dat doet.

quotes Daily Health Gen

tips voor een gelukkig en gezond leven

Fijn om te zien dat velen toch nog steeds op zoek zijn naar tips om hun leven net wat blijer en gezonder te maken. En het is écht niet zo moeilijk…

WAT IK EET

Velen waren ook nieuwsgierig naar wat ik zoal eet. Dat was tijdens mijn zwangerschap niet altijd even gezond. Je leest ook enkele leuke hotspots in deze blogpost!

Hotel Andromeda - ontbijt

of ik wel gezond zwanger ben

Dat vroeg ik mezelf vaak af en waren jullie duidelijk ook nieuwsgierig naar. Deze blogpost diende eerder om mezelf te sussen denk ik, maar kan ook andere preggies inspireren!

WANNEER HET TIJD IS VOOR IETS ANDERS

Of het nu de titel of de inhoud was die veel nieuwsgierigen lokte dat laat ik in het midden, maar mijn jobswitch zorgde voor heel wat lezers! Ondertussen ben ik nog steeds heel blij dat ik back to the roots gegaan ben! Als ook jij twijfelt of het niet eens tijd is voor iets anders, lees dan zeker deze blogpost eens opnieuw…

Bistro Belle de Jour Oostende

hotspot: belle de jour

Zo leuk om ook een hotspot in dit rijtje te zien! Ik ging ondertussen al twee keer dineren bij Belle De Jour in Oostende en ga dat in de toekomst zeker nog meer doen. Mocht ik de zoon des huizes nooit ontmoet hebben, had ik dit pareltje waarschijnlijk nog steeds niet ontdekt… Reserveer snel je plaatsje wanneer je een bezoekje aan Oostende brengt!

Daarnaast zijn ook de recente weekly diaries een topper hier op de blog. De laatste lees je hier en de volgende mag je aan het begin van het nieuwe jaar verwachten!

Had jij al deze posts zien langskomen? Wat is jouw persoonlijke favoriet? Laat het me weten in de comments!

Misschien vind je dit ook interessant?

Sharing is caring!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *