Weekly Diary #12 – kerstvakantie

Hi! Er is alweer een week voorbij en ondertussen is het ook kerstvakantie. Ik neem je graag mee in mijn leven als mama.

maandag

Weekly Diary #12 - maandag

Ik ga ontbijten met Sofie bij Brus. Alinetje gaat weer met alle aandacht lopen, maar ze verdient het natuurlijk 😉 De havermout is echt to-die-for, dus ik wil snel terugkomen! Na ons ontbijtje ga ik langs bij oma & opa. Sinds ze in een service flat wonen zijn er met de feestdagen geen grote familiefeesten meer gepland, dus ik ga zelf eens langs met Aline.

dinsdag

Weekly Diary #12 - dinsdag

Alinetje gaat een halve dag naar de crèche dus dat geeft mij de tijd om boodschappen te doen én wat extra tijd te geven aan onze doggydog. Ik herneem week 11 van Reboot en focus me helemaal, no giving up! ’s Avonds komen de vriendinnetjes langs en eten we kaasplank, yummy!

woensdag

Weekly Diary #12 - woensdag

Een werkdagje vandaag, maar ze eindigt onverwachts vroeg. Ik ga Alinetje van de crèche halen en we maken samen een wandelingetje met Boy. ’s Avonds eet ik aubergine toast uit Nooit Meer Diëten deel 3.

donderdag

Weekly Diary #12 - donderdag

Na een gezond ontbijtje moet ik een half uur therapie geven. Daarna werk ik de administratie van de maand af. Ik ga naar huis en de tuin lijkt een klein beetje Winter Wonderland. Ik neem een snelle lunch met een croque monsieur en een slaatje en ga dan Aline ophalen. Samen rijden we naar Oostduinkerke op vriendinnenbezoek. We spelen het spel De Mol. Na Alines flesje rijd ik naar huis waar ik wat televisie kijk.

vrijdag

Weekly Diary #12 - vrijdag

Aline is de hele dag in de opvang. Ik maak een grote wandeling met Boy en ga nog eens naar het strand. Daarna verwen ik mezelf met een koffie en een ochtendsnack van appel en zwarte chocolade. Rond de middag vertrek ik richting Brugge waar ik om 13u een lunchdate heb bij Sanseveria Bagelsalon met Tine. Het blijkt echter nogal aanschuiven om Brugge binnen te komen, dus we komen grandioos te laat. Ons plekje is er nog en we genieten van een heerlijke bagel én een dessertje (appeltaart, yum). We lopen nog even door Brugge, kopen een nieuwe sjaal op de markt en gaan daarna huiswaarts. ’s Avonds maak ik de groentetajine klaar uit Nooit Meer Diëten.

zaterdag

Oudejaarsavond vandaag. Aline slaapt extra lang en is niet helemaal in haar element waardoor mijn volledige dagplanning in de war loopt. Ik had al niet erg veel zin om oudejaarsavond te vieren zonder manlief, maar ga toch richting broer in Gent zoals afgesproken. Aline heeft het moeilijk, kan de slaap niet vatten dus ik spendeer de avond meer met haar dan met het gezelschap. Voor middernacht bel ik nog even met manlief, maar het gemis is zo groot en ik krijg niet veel zinnigs over mijn lippen. Happy New Year dan maar!

Het spijt me, maar ik heb zelfs niet eens foto’s van vandaag!

zondag

Weekly Diary #12 - zondag

GELUKKIG NIEUWJAAR! Las je mijn Nieuwjaarsbrief al? Na Alines groentepapje en melkje rijd ik naar huis. Ik spendeer de middag én avond in de zetel met Pretty Little Liars. Ik had het nodig. Alinetje slaapt zowat de helft van de middag, ter compensatie van gisteren…

Hopelijk had jij een fijne jaarwisseling?

Misschien vind je dit ook interessant?

Sharing is caring!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *