Weekly Diary #13 – kerstvakantie en nooit meer diëten dag

Hi! Er is alweer een week voorbij en ondertussen is het ook de laatste week van de kerstvakantie. Ik neem je graag mee in mijn leven als mama.

maandag

Weekly Diary #13 - maandag

We beginnen de week met een mommy-day-off. Aline gaat de hele dag naar de crèche, alé, ’t is te zeggen tot 14u, want we hadden al een afspraak bij de kinderarts (en ik wou niet moeilijk doen omtrent het uur). Maar vooraf neem ik tijd om een lange wandeling te maken met de hond, sport ik en neem ik een zaaaaalig (en veeel te lang geleden) badje met badschuim en foam van Rituals. Terwijl kijk ik naar Pretty Little Liars, echt een heerlijke serie, maar ik durf ’s avonds niet alleen kijken (ik ben een broekschijter I know).

dinsdag

Weekly Diary #13 - dinsdag

Ik werk tot in de namiddag. Daarna is het knuffeltijd met dochterlief. Tegen de avond breng ik haar naar de overburen, want ik ga terug boksen! De training valt me extreem zwaar dat ik zelfs af en toe wat moet uitblazen.  Alinetje was zoals gewoonlijk bij een ander natuurlijk suuuuperflink en slaapt lustig verder tot het flesjestijd is.

woensdag

Weekly Diary #13 - woensdag

De stijfheid van het boksen valt beter mee dan gedacht, hoera! En ook de weegschaal is blij vandaag. Dat kan natuurlijk ook met de cut-fase te maken hebben waarmee mijn trainingsprogamma bij Improve Health begint. Ik moet serieus inboeten aan calorieën, maar alles voor de blog hé… ’s Avonds eet ik daarom een soepje.

donderdag

Weekly Diary #13 - donderdag

Het wordt een wandeling in de regen deze morgen, wat een miezerig weer. We gaan naar Kind & Gezin voor de prikjes en de check-up en in de namiddag ga ik soldenshoppen met Aline. Ik neem een soepje als late lunch bij De Grote Post, altijd zo lekker. ’s Avonds eet ik een slaatje met zalm gevuld met roomkaas en dille, yum!

vrijdag

Weekly Diary #13 - vrijdag

Vandaag een wandeling in de zon, hoera! Het is een dagje quality time met veel spelen, wat boodschappen doen en ’s avonds de collegaatjes op bezoek. Noot: Aline kan op haar (bijna) vier maand nog niet zelf zitten, ik help een handje.

zaterdag

Weekly Diary #13 - zaterdag

Vandaag is de Nooit Meer Diëten Dag in de Ghelamco Arena in Gent waar ik met mijn zus naartoe ga. Na ruim een half uur aanschuiven om 1 kilometer te rijden (van de afrit tot de parking) zijn we uiteindelijk op onze bestemming. Het is er gigantisch druk, maar gelukkig nét niet druk genoeg om alle kraampjes op de foodmarkt mee te pikken, iets te drinken en te smoefelen, onze lichaamsanalyse te laten doen bij één van de sanacoaches én de lezingen te volgen. Een uitgebreid verslagje volgt nog! ’s Avonds plof ik moe in de zetel met Netflix.

zondag

Weekly Diary #13 - zondag

Familietijd alweer! De feestjes vliegen ons weer rond de oren. Kleine Jim is 2 jaar geworden begin deze week en dat moet gevierd worden! Hiep hiep hoera!

Misschien vind je dit ook interessant?

Sharing is caring!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *