Weekly diary #14 – back to (new) work

Hi! Er is alweer een week voorbij en ondertussen is het ook terug back to work. Ik neem je graag mee in mijn leven als mama.

maandag

Weekly Diary #14 - maandag

Niet mijn eerste échte dag op het werk, maar ’s ochtends ga ik wel even langs voor de laatste overdracht zodat ik woensdag weet waar ik aan toe ben. Ik neem een flesje spa met appelsmaak mee dat ik kreeg op de Nooit Meer Diëten dag. In de namiddag moet ik terug aan het werk in de praktijk tot 17u.

dinsdag

Weekly Diary #14 - dinsdag

Aline is eigenlijk gisteren 4 maand geworden, maar door de lange werkdag was er geen tijd en licht genoeg voor een leuke foto zonder pyjama. Ik neem dan maar vandaag een nieuwe maand-foto. Ze ziet er vandaag heus niet ouder uit dan gisteren,dus ik zie het niet als valsspelen 😉 Daarna neem ik een lekker ontbijtje met La Favo granola en is het tijd voor werk.

woensdag

Weekly Diary #14 - woensdag

Opnieuw een yoghurtontbijtje met granola en een lange werkdag. De ochtend begint op school en eindigt in de praktijk. Ik haal Aline op in de crèche en ga met haar naar de overburen. Vanaf nu ga ik elke woensdag sporten in Jims fitness en zij zorgen met veel plezier voor onze kleine meid, joepie! Ik volg samen met Charline een nieuwe groepsles Factor F, een functionele training. Heavy shit! We besluiten om volgende week ook de groepsles Kimax die erop volgt mee te pikken, boxing time again.

donderdag

Weekly Diary #14 - donderdag

Na mijn eerste volle werkdag op school, ga ik boodschappen halen. Na het ophalen van Aline maak ik courgette-aubergine-tomaat-mozzarella torentjes uit Nooit Meer Diëten. Wanneer ik ’s avonds voor de televisie zit en op Facebook steeds meer ‘sneeuw’ zie langskomen, besluit ik een blik naar buiten te nemen. Blijkbaar was het hier dus al een hele poos aan het sneeuwen, ik ga naar buiten met Boy en hij is helemaal in zijn nopjes!

vrijdag

Weekly Diary #14 - vrijdag

Ik bestelde een hele tijd geleden twee truien op Store De Paris en ze zijn twee dagen geleden eindelijk toegekomen. Helaas moest ik hiervoor nog even langs het postkantoor en vandaag heb ik daar gelukkig tijd voor. Ik ben heel blij met mijn ‘Crème de la crème’ en ‘Madame’ sweaters! ’s Avonds komt vriendin Nieke langs en eten we (te veel) sushi van Kanikama.

zaterdag

Weekly Diary #14 - zaterdag

Bah, de sushi is me precies niet goed bevallen… Of ik at te veel of er was iets mis (maar dat betwijfel ik gezien eerdere ervaringen met Kanikama). Ik had het plan om héél wat dingen in huis te doen, maar daar komt dus niets van in huis. Ik heb wel tijd om wat te knuffelen met dochterlief. Ze lacht heel veel, maar voor de foto is die lach meestal verdwenen als sneeuw voor de zon. Topfoto dus!

’s Avonds kijk ik naar Miss België, ik ging voor Delphine als winnares en ze is toch mooi eerste eredame geworden. Ik heb er duidelijk oog voor haha. #lazynobrainevening

zondag

Weekly Diary #14 - zondag

Na mijn misselijk dagje gisteren ben ik blij dat ik me deze morgen véél beter voel. Tegen de middag ga ik richting Aalter voor een vriendinnendate! We zien elkaar dan niet elke maand, maar het is wel àltijd even gezellig!

Had jij een fijne week/weekend?

Misschien vind je dit ook interessant?

Sharing is caring!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *