Weekly Diary #15 – drukdruk, sporten en familie

Hi! Er is alweer een week voorbij en ondertussen nog twee weken alleen te gaan. Ik neem je graag mee in mijn leven als mama.

maandag

Weekly Diary #15 - maandag

Na een afspraakje bij de bank ga ik aan het werk. Verder geen speciale gebeurtenissen op deze zogezegde Blue Monday. ’s Avonds eet ik lamssteak met denapppeltjes en een slaatje, yummy!

dinsdag

Weekly Diary #15 - dinsdag

Het is echt zoooo koud buiten. Ik pak mezelf en Aline dus extra goed in op onze wandeling. Om 10u ga ik aan het werk, tussendoor ga ik nog even langs enkele winkels om wat extra kledij in te slaan voor Aline (die maar blijft groeien). Ik moet echter eerst op zoek naar een nieuwe portemonnee. De rits van mijn mooie Fossil exemplaar is eraf gevallen en ik krijg hem dus niet meer open. De winkeljuffrouw krijgt het bijna niet over haar hart om hem open te knippen, maar onder mijn aanmoedigen gaat ze er toch voor. Het wordt een goedkopere (maar nog steeds mooie) en vooral praktische portemonnee van Six.

woensdag

Weekly Diary #15 - woensdag

Na een drukke werkdag met de combinatie van twee jobs (’s ochtends op school, ’s middags in de praktijk) is het tijd voor mijn wekelijkse sportuitje. Ik volg een halfuurtje functionele training en sluit af met de groepsles Kimax (wat heel wat wegheeft van kickboksen).

donderdag

Weekly Diary #15 - donderdag

Er wacht me een cadeautje op school in een heel leuk doosje. Een (koffie)tas van de school, een klein gebaar, maar het doet me hier echt welkom voelen!

vrijdag

Weekly Diary #15 - vrijdag

Mijn vroeg ontbijtje bestaat uit yoghurt met La Favo quinola en frambozen met een Nespresso on the side. Na school ga ik even langs bij de grootmoeder van manlief, ze is weer zo blij Alinetje te zien. ’s Avonds maak ik Pad Thai met scampi’s. Relatief snel klaar én lekker. Het receptje is van Sofie Dumont.

zaterdag

Weekly Diary #15 - zaterdag

Ik heb al een tijdje wat appels over die dringend op moeten en wou er eens crumble mee maken. In de week heb ik hier geen tijd voor en vandaag kan het ontbijt wel even wachten dus ik schuif mijn ovenschaaltje in de oven om het een halfuurtje later te verorberen.

Aline heeft echt de lastigste dag ooit en ik krijg haar maar niet getroost. Ik ben dus héél blij dat mama en papa me aanboden wat te helpen in het huishouden. Zo is het huis dubbel zo snel (en grondig) gepoetst. We zijn trouwens in blijde verwachting van een poetsvrouw, maar men is nog op zoek naar een geschikte persoon voor onze (nogal hoge) eisen.

Na een wandeling en haar voorlaatste flesje is dochterlief de rust zelve en maak ik een homemade hamburgertje klaar en kijk een filmpje via Netflix.

zondag

Weekly Diary #15 - zondag

Ik maak ’s ochtends een heerlijk verfrissende wandeling van 40 minuten. Doggydog is reuzeblij! Lunch is voorzien bij mama en papa en het wordt scampi en kip met wokgroenten en curry. In de namiddag ga ik met Aline naar Oostende waar het gezinnetje van mijn broer er een middagje op uit is. We wandelen langs het strand en nemen een pauze bij De Grote Post. De beklimming op de hoge zandduinen (door de storm Dieter) ga ik niet snel meer opnieuw ondernemen met de buggy, pfjoew! Ik ga op tijd naar huis en maak alles klaar voor een nieuwe werk- (en crèche)week.

Hopelijk had jij ook een fijne week!

Misschien vind je dit ook interessant?

Sharing is caring!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *