Weekly Diary #16 – work and pleasure

Hi! Er is alweer een week voorbij en ondertussen de laatste volle week alleen te gaan, Aline en ik tellen af naar de thuiskomst van daddy/hubby.  Ik neem je graag mee in mijn leven als mama.

maandag

Weekly Diary #16 - maandag

Ik start opnieuw met een sapjeskuur van Juizs. Waarom? Ik was de laatste tijd weer erg aan het snoepen en de sapkuur doet me weer even beseffen dat ik ook wel eens zonder kan. Dag 1 gaat goed tot het namiddagsapje ‘Kale’, bah! Ook het avondsapje/soepje smaakt me helemaal niet, dus ik besluit toch een yoghurtje te eten om energie te hebben.

dinsdag

Weekly Diary #16 - dinsdag

Dag 2 van de sapjeskuur gaat me iets beter af, hoewel niet alle sapjes me even goed smaken. Ik merk wel dat de combi van een sapjeskuur met een baby en een drukke week niet ideaal is. De vorige keer was het precies niet zo moeilijk 🙂 Ik heb mijn energie nu echt wel nodig!

Aline kreeg van Giverny een leuke jeans van Zara met een bijpassend T-shirtje. De jeans bleef nog even in de kast (zie verder deze week), maar T-shirtje past perfect en heeft zo’n fijne boodschap. Na het werk steek ik Aline in bad en ze spettert de hele badkamer vol, uiteraard deel ik hier geen foto’s van 😉

woensdag

Weekly Diary #16 - woensdag

Gym time! Na een drukke werkdag is het tijd voor mijn wekelijks sportuitje. Door de sapjeskuur (die ik vandaag wel aanvulde met een eiwitreep en twee eitjes) voel ik me na het halfuurtje Factor F wat futloos, de Kimax groepsles sla ik dus over.

donderdag

Weekly Diary #16 - donderdag

Het is Gedichtendag vandaag… Ik dacht mijn zwangere buik nooit te missen, maar nu ik deze foto zie, stiekem toch wel een beetje! ’s Avonds eet ik een lekker slaatje met gerookte zalm en verse kaas.

vrijdag

Weekly Diary #16 - vrijdag

Ik start de dag met een niet-koude koffie, in tegenstelling tot wat ik in mijn blogpost schreef. Diezelfde blogpost blijkt heel wat nieuwsgierigen te lokken, het wordt op 1 dag tijd honderden keer bekeken, wauw!

’s Avonds geef ik nog Aline haar melkje en ze valt vrijwel onmiddellijk in slaap. Charline, babysit van dienst, heeft dus een rustige avond. Ik ga zelf met vriendinnen de verjaardag van Jacoba vieren, met véél lekkers én een gin-tonic.

zaterdag

Weekly Diary #16 - zaterdag

Aline slaapt lekker lang, ik heb zelfs nog tijd voor twee 4 min workouts van Fit Body Training én een douche. Ik drink doorheen de ochtend een flesje Spa Touch of Grapefruit, ontdekking van de dag, zo lekker (en niet bitter). Na Alines groentepapje Facetimen we met papa, ze herkent hem duidelijk nog! In de namiddag is het koffietijd met de vrienden van manlief, na de koekjes kwamen er nog pralines, ‘negerinnetetten’ en taart op tafel, oh no!

’s Avonds eet ik gebakken kipblokjes met pikante wokgroenten, curry uit een potje en kokosmelk. Keisimpel, snel klaar en overheerlijk!

zondag

Weekly Diary #16 - zondag

Na Alines ochtenflesje schrik ik er zelf bijna van hoe groot ze al is, dus ik leg het even vast. Daarna gaan we samen naar Giverny voor een laat ontbijtje en een gezellige babbel. We maken ook nog een verfrissende wandeling. Het is zo gezellig dat ik geen foto’s nam 🙂

Na de middag ga ik langs bij papa en mama waar ook mijn broer met zijn gezin en oma en opa zijn. Na alweer veel snoeperijen en Alines flesje ga ik huiswaarts om me mentaal voor te bereiden op een nieuwe werkweek! Aline denkt er echter anders over en ik spendeer twee uur wiegend met Aline in mijn armen in plaats van de geplande administratie.

Had jij een fijne week?

Misschien vind je dit ook interessant?

Sharing is caring!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *