Weekly Diary #18 – mama, baby én papa

Benieuwd naar wat wij deze week allemaal meegemaakt hebben? De komende weken neem ik jullie graag terug mee in ons leven als mama én papa, want ja, hubby is nu écht thuis!

maandag

Weekly Diary #18 - maandag

Ha, de maandag heb ik echt nooit iets te vertellen 😉 We slapen zo lang als Aline het ons toelaat en daarna heb ik nog tijd genoeg om me op het gemak klaar te maken om te gaan werken. Onze leuke foto van vorige week staat nu te blinken op mijn achtergrond. Ik zou er blijven naar kijken, in love!

dinsdag

Weekly Diary #18 - dinsdag

Ik ging een samenwerking aan met Reynaers Aluminium en mocht van hen tien Batibouw tickets  weggeven. Daarvoor moest je de Happy House selftest uitvoeren op www.gelukkigwonentest.be. Bleek dat ik best wel gelukkig ben, maar er wel wat veranderingen mogen komen. Klopt helemaal, want ik verlang nu écht wel naar onze verhuis deze zomer.

woensdag

Weekly Diary #18 - woensdag

Woensdag = sportdag, maar dat wist je misschien al. De functional training vandaag was heel heftig. Ik probeer nog even de loopband uit, maar besef dat het wat te veel zal worden. Na wat krachttraining ga ik naar huis. Samen met hubby kijk ik naar Temptation Island (guilty pleasure, I know).

donderdag

Weekly Diary #18 - donderdag

Na een drukke werkdag, is thuiskomen met een heerlijk biefstukje, verse frietjes en een slaatje i-de-aal. Zo ideaal dat ik bijna de workshop ‘Wervelend Schrijven’ met Bavo Van Landeghem op het werk vergeet. De workshop is su-per interessant, zowel voor mijn job als logopediste als voor de blog natuurlijk. Thuisgekomen ben ik bekaf, dus ga slapen.

vrijdag

Weekly Diary #18 - vrijdag

Alweer een vroege morgen. Na de werkdag op school ga ik de vervangwagen ruilen. Ik kreeg woensdag een Peugeot 207, maar die is toch wat te klein om in het weekend met onze kleine spruit en buggy op pad te gaan. Het wordt een vrij nieuwe 308 en we merken alvast onmiddellijk het verschil met onze 12 jaar oude Audi.

Aline werd gisteren trouwens 5 maand, maar ik cheat een beetje en neem de foto een dagje later wanneer er daglicht in huis is én ze blij genoeg is om te lachen 😉 Die rode kaakjes heeft ze overigens van haar mama…

zaterdag

Weekly Diary #18 - zaterdag

Ik ga ’s ochtends eerst een rondje lopen met de hond. We ontbijten daarna met z’n tweetjes met een eitje en spek. Omdat Aaron op Kerstmis niet in het land was, vieren we vandaag nog een keer kerst. Het wordt zelfs een witte kerst vandaag! 🙂 Nu hij ook zijn Neckermann bon in zijn bezit heeft, kunnen we volgende week éindelijk ons tripje naar Rome boeken! Zoals gewoonlijk bij de familie Dejonghe is er weer eten in overvloed, oepsie!

zondag

Weekly Diary #18 - zondag

We beginnen met een lazy Sunday. We maken het huisje op het gemak klaar voor het volk van ’s middags. Ik draai er ook nog wat administratie door, want dat moet ook gebeuren. ’s Middags eten we een soepje met focaccia, om de calorieën van ’s avonds te compenseren.  Rond 16u arriveren de eerste vrienden, want hubby bakt wafels! Na veel te veel wafels ploffen we ons moe maar voldaan in de zetel.

Had jij een fijne week?

Misschien vind je dit ook interessant?

Sharing is caring!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *