Weekly Diary #19 – Valentijn

Benieuwd naar wat wij deze week allemaal meegemaakt hebben? De komende weken neem ik jullie graag terug mee in ons leven als mama én papa.

maandag

Weekly Diary #19 - maandag

Ik schrik er eigenlijk nog steeds van hoeveel mensen nieuwsgierig zijn naar onze belevenissen. Persoonlijk lees ik helemaal niet graag wat een onbekende een hele week gedaan heeft. Dus vertel me: wat is je drijfveer? 🙂

De scholen zijn al helemaal in Valentijnsstemming en bovenstaande boodschap kon ik niet zomaar voorbijlopen!

dinsdag

Weekly Diary #19 - dinsdag

Happy Valentine! Van Aline (de crèche dus eigenlijk) kregen we een lief Valentijnscadeautje: lekkere koekjes en een lief gedichtje. Niet iedereen kan evengoed Engels dus, maar ’t is hen vergeven. Het is het gebaar dat telt!

Tijdens het werk door trakteer ik me zelf op een koffie bij de nieuwe hotspot Oode in Oostende. Ik ben héél benieuwd om er nog eens op ontdekking te gaan wanneer ik iets meer centen meeheb en iets meer tijd. Ik moest letterlijk mijn laatste centjes bij elkaar krabbelen, want er is geen bancontact 😉 U bent bij deze gewaarschuwd!

woensdag

Weekly Diary #19 - woensdag

Ik start mijn werkdag in Brugge en eindig diezelfde dag in Oostende op de praktijk. Zoals elke woensdagavond ga ik fitnessen bij Jims. Ik vertrek vroeg en draai er mijn trainingsschemaatje door (waarover later meer!). Om 19u start de functional training die ik nog tot ruim twee dagen erna voel nazinderen in mijn spieren.

Na het sporten is het verstand op nul en: Temptation Island. Sorry not sorry 🙂

donderdag

Weekly Diary #19 - donderdag

Audi is back! Na een drukke werkdag ga ik de auto ophalen bij de hersteller. Ik heb trouwens vandaag een hemd uit mijn zwangerschapskledij gepikt. Het hemd belandde eens in de droogkast en werd daardoor al nipt. Met een knoopje erin is het ideaal voor de niet-zwangere buik!

vrijdag

Weekly Diary #19 - vrijdag

Na school ga ik dochterliefje ophalen bij de crèche. Heerlijk om te zien hoe ze zoveel lacht. ’s Avonds schop ik manlief naar de vrienden. Ik had het plan wat te studeren, maar beland achter mijn laptop om wat te bloggen. Vriendinnetje Sanne doet mijn hartje smelten met een Instagrampost. We zien elkaar iets minder dan we zouden willen, maar die momenten zijn onbetaalbaar!

zaterdag

Weekly Diary #19 - zaterdag

Eens geen datenight, maar dateday vandaag! Van de overburen kregen we een Bongo bon, waarmee we mogen gaan lunchen en een film kijken. Ik begin de ochtend met mijn àllereerste loopje met de buggy! Een uitdaging zou ik zeggen. Het op en afgaan van het voetpad is toch niet zo handig. De volgende keer zoek ik een iets vlakkere route.

We gaan lunchen bij Cappuccino Oostende en zijn hier best tevreden van! Lekker broodje en een ruim slaatje. We hebben nog wat tijd over, gaan even shoppen en stoppen voor een koffie bij Oode. We nemen daarna de namiddagfim van La La Land in Kinepolis Oostende. Niet onmiddellijk het genre film dat we zelf zouden kiezen, maar we konden niet om de goede commentaren heen. De film kwam wat traag op gang, maar we vonden hem uiteindelijk wel een dikke aanrader!

zondag

Weekly Diary #19 - zondag

Een dag zonder plannen in het weekend bestaat niet. De agenda bleef lang leeg, maar we willen al een hele tijd eens gaan zwemmen met Aline. We trekken ’s ochtends naar S&R Olympia in Brugge. Achteraf gezien vinden we het een groot gedoe voor het kleine beetje zwemmen. Onze kleine meid genoot er wel van. In de namiddag komt vriendinnetje Nieke langs voor een koffietje en pannenkoeken. 

Ik sluit de avond af met mijn thuisworkout van Improve Health. Ik ben dit online programma volop aan het uittesten, dus later lees je zeker meer! Als je nu al nieuwsgierig bent, neem dan een kijkje op de website.

Perfect Sunday en klaar voor een nieuwe week!

Had jij een fijne week? Ik heb alweer veel zin in de leuke plannen komende week!

Misschien vind je dit ook interessant?

Sharing is caring!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *