Weekly Diary #20 – run mommy run!

Niet te geloven dat ik bijna een half jaar neerpen wat wij een hele week uitspoken! Benieuwd naar wat wij deze week allemaal meegemaakt hebben? De komende weken neem ik jullie graag terug mee in ons leven als mama én papa.

maandag

Weekly Diary #20 - maandag

Het was een vrij normale week, maar een fantastisch weekend! Op zondag bakdag maakte ik broodpudding met chocolade, daarvan kan ik nu nog nagenieten. Na een werkdag op de praktijk, schuiven we aan tafel bij Tycho en Sanne. Sanne toverde deze overheerlijke ovenschotel met gehaktballetjes van Jeroen Meus op tafel!

dinsdag

Weekly Diary #20 - dinsdag

Opnieuw een werkdagje in de praktijk. Vlak naast de school waar ik rond de middag langskom, is nu de nieuwe koffiebar Oode. Ik kon tot nu toe nog niet weerstaan om langs te lopen zonder een latte te bestellen… ’s Avonds is er een minihousewarming gepland bij vriendin Hannah. De bloemetjes die ik kocht bij Fleur de Lies had ik toch graag meegenomen naar huis 😉

woensdag

Weekly Diary #20 - woensdag

Wanneer ik op het werk ben, krijg ik een superschattige foto van Aline doorgestuurd van de crèche. We zijn zo blij met de goede zorgen daar! Na een lange werkdag op school én de praktijk ben ik kapot. Mijn wekelijkse sportavondje wordt voor één keer gecanceld.

donderdag

Weekly Diary #20 - donderdag

Als het slecht weer is, doe ik meestal mijn bril aan. Zo spaar ik wat (dag)lenzen en gun ik mijn ogen wat rust. Ik ben nog steeds gek op mijn Boef sweater die ik kocht bij Colourful Rebel. Hele goeie kwaliteit en perfect voor alle gelegenheden (geen mens die dat opschrift leest toch?). ’s Avonds een licht avondmaal in de zetel: wraps met roomkaas, gerookte zalm, dille en rucola en tomaatjes. Hubby is iets minder fan, haha.

vrijdag

Hoera Fri-yay! De laatste werkdag voor de vakantie gaat in. Wanneer Aline slaapt, genieten we van een hottubje met z’n tweetjes. Daarna gaat manlief nog eentje drinken en kijk ik naar The Band. Brains-off-televisie is ideaal voor een vrijdagavond.

zaterdag

Weekly Diary #20 - zaterdag

Deze morgen laat Aline rond 7u van zich horen, ik slaap dan ook niet erg vast meer… Ik sta uiteindelijk rond 7u20 op, omdat ze toch wel luid begint te praten. Wanneer ik mezelf ietwat gefatsoeneerd heb, blijkt mevrouw terug in slaap gevallen! Mijn ontbijt bestaat uit een peertje en een yoghurtje en ik eet stiekem ook nog een boterham met choco. Vorige week kreeg ik het boek ‘Wat is jouw excuus’ toegestuurd. Ik ben superbenieuwd, maar ben er nu nog steeds niet ten volle in begonnen!

Na Alines flesje maak ik een ochtendwandeling en trekken we naar de ouders in Gistel. Na een lekkere lunch van Thaise curry gaan we met beide mama’s naar de tweedehandsbeurs van de Gezinsbond. Babystuff kan je evengoed tweedehands kopen hé! Zoals altijd drinken we in de namiddag nog een koffietje.

zondag

Weekly Diary #20 - zondag

Zenuwen! Samen met (loop)vriendinnetje Sofie word ik om 9u45 bij Runners Lab in Zwijndrecht verwacht voor het Adidas UltraboostX event. Op het programma: een (veel te lange) run én een brunch in samenwerking met Gudrun van The Fittest You. Eerst drop ik Alinetje bij vriendin Sanne en daarna carpool ik met Sofie richting Zwijndrecht.

Wat een leuke ochtend! We startten met een yoghurtje en een stukje bananenbrood waarna we onze sporttas met kledij in handen krijgen. De run blijkt uiteindelijk 5 kilometer te zijn en ik overleef het wonder boven wonder. De schoentjes had ik graag meegenomen naar huis, maar heb zoveel leuke mensen leren kennen in de plaats! Leuk om Instagrammers en bloggers eens in real life te zien. Een uitgebreid verslag lees je binnenkort… Stay tuned!

Had jij een fijne week?

Misschien vind je dit ook interessant?

Sharing is caring!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *