BUCKETLIST – mijn bucketlist

De afgelopen weken kon je hier verschillende bucketlists zien verschijnen. Een lijstje dat je moet afwerken voor je aan kinderen zou beginnen en eentje voor wanneer je dan met een baby in huis zit. Ik sloot de reeks af met een bucketlist om af te werken met (kleine) kinderen. Alle bucketlists zijn natuurlijk ook geschikt voor mensen zonder kinderwens.  Ik hield ze vrij eenvoudig en bescheiden, maar vandaag deel ik graag mijn bucketlist!

Mijn Bucketlist - hardlopen

wekelijks hardlopen met dochterlief

Ik kijk altijd op naar die lopende mama’s met hun buggy’s met hun lachende kleine. Het plan was om ‘snel’ na mijn bevalling aan het lopen te gaan, maar die missie is mislukt. Ik probeer nu 1x per week te gaan fitnessen en 1x per week te lopen. Met de lente in aantocht wil ik mijn wekelijks loopje mét dochterlief binnenkort graag opdrijven naar 2x per week. Misschien meer een to-do, maar een bucketlisttaakje klinkt leuker 😉

een langere afstand lopen

Nu we het dan toch over sporten hebben, wil ik graag een wedstrijd lopen die langer is dan mijn tot nu toe langste van 10 kilometer in Amsterdam. Dwars Door Brugge en de Antwerp 10 Miles zou ik ooit graag kunnen afvinken!

Oké, ooit, dat gaat niet werken… in 2018 loop ik 1 van beide! ??

de efteling bezoeken

Dit bezoekje staat ondertussen ook al een tijdje op mijn bucketlist. Geen idee waarom, maar De Efteling lijkt me echt zo sprookjesachtig en gezellig. Nog even wachten en we kunnen er een uitstapje van maken met onze kleine meid, dubbel plezier!

Mijn Bucketlist - Italië

met de caravan naar italië

Een caravan kopen staat op ons lijstje, en zo kunnen we in stapjes verschillende landen doorkruisen! Verre reizen staan niet onmiddellijk op onze planning, in Europa is er nog zoveel dat we niet gezien hebben… Toen ik kind was, ging ik meerdere malen op wakeboardvakantie naar het mooie Sala Comacina aan het Comomeer in Italië. Italië heeft mijn hart gestolen en ik wil er graag nog veel meer van zien. Als ik er nog eens zou kunnen wakeboarden zou ik helemaal blij zijn…

citytrippen

Ik wil al heel lang een bezoekje brengen aan Barcelona. Rome stond bovenaan hubby z’n lijstje, dus dat is alvast geboekt. Alinetje vier dagen naar oma & opa en weg zijn we!

Alle Rometips zijn welkom in de comments!

amerika zien

Terwijl we het dan toch over reizen hebben… Sinds Astrid terug op televisie is, zijn wij heel nieuwsgierig geworden naar Californië. Naast het drukke stadsleven is er ook zo’n mooie natuur in Amerika!

de lotto/euromillions winnen

Om al het bovenstaande te bekostigen, zou een extra centje wel welkom zijn. Het mag dan wel superoppervlakkig zijn, maar eens even niet moeten denken ‘of het wel kan’, dat zou zo leuk zijn!

Wat staat er op jouw bucketlist?

Misschien vind je dit ook interessant?

Sharing is caring!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *